跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 可愛牛牛靚媽咪會 (Part 35)

[size=large]yeah ~~ 好野 ... 終於等到喇

[quote]
tupytupy 寫道:
我終於..........搞點啦

[size=large]酌b相簿

麻煩蝦ee link埋我本相簿條path落蝦仔相簿樹啦

嘻,由於酌媽唔多熟習,做得唔好請多多指教
[/url]

侯爵府

係啦,睇左未呢

不過我上次懷疑酌b發燒我都無信晒枝探耳鎗,我覺得佢好似微燒,但精神同其他就無乜唔同,但猶疑左細半日就抱左佢去睇e生lu,因為都係唔放心;結果去到e生樹又無野喎,真係好彩!!!

蝦蝦 寫道:
係咪憑媽咪經驗呢? 有時係咪好燒, 其實都摸到既 ... 39.2 度好高燒啦, 唔掛得大長老咁擔心, 咁尤疑 ... 係咪即日去睇左 e 生啦?

侯爵府

咁你仲唔快d睇下

蝦蝦 寫道:
[size=large]yeah ~~ 好野 ... 終於等到喇

侯爵府

唔知bbq最終有無去到op呢 d雨落足全日,如果佢有去都唔知玩d乜

酌爸仲吋,佢話:有!哩係水母館睇水母囉

侯爵府

唉,悶c我喇,呢樹又無人喎;我又去唔到街;唔好再落9c啦,出返日太陽等我同酌b去下街啦 好明顯今日連酌b既心情都好差呀,梗係啦,幾日無正正式式去過街喇

侯爵府

大少訓左個令鐘就發難渣醒左喇 鬼咩,無得出街玩下八下消耗唔到佢充沛o既精力麻

侯爵府

唔知其他人係咪出晒街玩定係忙緊做家務呢 大長老就照顧生病的甜b啦,蝦長老就應該照顧緊屙完o既蝦仔......其他人做緊乜呢 我好掛住你地呀,我好悶,得閒就出現同我嗲下啦 :-( :-(

侯爵府

聽聞仲要落到wed添,我已經好無mood喇,點忍呀 :-(

侯爵府

我悶到今日3餐都係ok自己煮
最開心果個梗係酌爸啦 :lol: :lol:

侯爵府

無聊到連久未露面既酌媽食乜送都要出埋

酌媽食乜送
1. 粟米豆腐魚肚羹
2. 酌媽招牌荷葉飯
3. 白灼玻璃生菜

侯爵府

嘩!!!!我悶到一日內洗兩次板 :lol: :lol:
我自己都服左自己

伯爵府

唉... 我都係呀...
蝦蝦 寫道:
哎呀, 我半夜 3,4 點, 都係想上黎留下言架, 分分鐘撞到 may 開半夜場

比 d 雷聲閃電, 搞到訓唔到, 2-4 點都o係度典黎典去 :-( :-(

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

尋晚2:30睇左, 捱完夜幾日都補唔番 [quote]
睇左醫生未呢? 咁而家退左未呀?

你買定多兩枝探熱針麻,一枝口探,一枝肛探,我OK都有齊架,電子耳探,傳統口探&肛探都有,酌爸話以備不時之需喎,我成日覺得耳探唔多準

伯爵府

唔好彩呀, 去到微微雨, 入到去越落越大, 13:15 就走喇, 勁冇癮...
蝦蝦 寫道:
peggy
今日去 op, 真係要睇你好唔好彩, 個天都唔似連續咁落, 間唔中都光下

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

因為佢真係好慶, 冇理由都37.x , 於是突然醒起仲有支探熱針, 一探就....
mayken1612 寫道:

咁你幾時先發覺係壞架????

伯爵府

點解會咁架... :-( [quote]
joannelai930 寫道:
:-( :-( :-( :-( :-(
原來支探熱針壞架, 唔係 37.4 , 係 39.2 呀[quote]

琥珀宮

係呀, 橫風橫雨去左華都睇 , 燒下退下, 懷疑係玫瑰疹 [quote]
蝦蝦 寫道:
係咪憑媽咪經驗呢? 有時係咪好燒, 其實都摸到既 ... 39.2 度好高燒啦, 唔掛得大長老咁擔心, 咁尤疑 ... 係咪即日去睇左 e 生啦?

[

琥珀宮

甜媽今日會叫外賣, 好
無聊到連久未露面既酌媽食乜送都要出埋

酌媽食乜送
1. 粟米豆腐魚肚羹
2. 酌媽招牌荷葉飯
3. 白灼玻璃生菜

伯爵府

去 e 生度都係耳探架, d e 生講到好準咁, 上次我個樣好懷疑咁, 個寸 e 生話你唔信自己試下喇....
應該肛探準 d 既... [quote]
睇左醫生未呢? 咁而家退左未呀?

你買定多兩枝探熱針麻,一枝口探,一枝肛探,我OK都有齊架,電子耳探,傳統口探&肛探都有,酌爸話以備不時之需喎,我成日覺得耳探唔多準

[quote]

琥珀宮

6 [quote]
BaByQ113 寫道:
唔好彩呀, 去到微微雨, 入到去越落越大, 13:15 就走喇, 勁冇癮... [

首頁

尾頁

跳至