2014年媽媽會

跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

熱杏霜 發表於 14-1-7 17:14
回覆 pcyan 的帖子

冇奶油wor...因為你係c家應該都照了幾次........我產檢total都照左2次 10月& 12月, 11 ...

不是呀, 我意思係照結構姓別呀, twins已肯定架啦

只係上次私家醫生明明話左邊個個九成係男, 但依家又政府睇得唔太清楚

相反右邊個個明明私家醫生話似男, 但唔敢肯定呢, 只係話臍帶遮住左. 我仲同私家醫生講唔好講住, 留得政府幫我睇, 依家政府右邊個個, 老公話睇到jj 應係男.

感覺真的好神奇~

大宅

原來如此
but都好開心呀! twins wor! 一樣樣好可愛ja
twins mama 要多d 休息呀! add oil!

別墅

回覆:各位6月頭預產期準媽咪, 入黎傾下近況呀!

Hello大家媽媽^_^ 我會係6/18法國開刀,依家15w第一胎,明天私家產撿唔知會唔會睇到仔女呢?希望book到期新年前照結構la:D好想開始買bb野!
So far 食得又無嘔,依家31吋腰喇

子爵府

Kittypink 發表於 14-1-7 17:31
Hello大家媽媽^_^ 我會係6/18法國開刀,依家15w第一胎,明天私家產撿唔知會唔會睇到仔女呢?希望book到期新 ...

你甘快定埋日子. 我預產期係619. 應該會O向法國順產. 你搵邊個醫生開刀呀?

大宅

今日18week去左旺中照超聲波,初初bb唔肯比人睇照左成10分鐘都夾實。好在醫生好好,叫我出去行2個圈先再入去,終於照到啦

大宅

預產期5月尾,1.20去威院照結構希望到時bb合作啦

禁止訪問

引用:Quote:熱杏霜+發表於+14-1-7+16:40+回覆+pc

大宅

引用:Quote:熱杏霜+發表於+14-1-7+16:26+回覆+pc

原帖由 pcyan 於 14-01-07 發表
熱杏霜, 我睇左見住流好多血出來好恐佈呀, 好反胃, 俾人湯個肚, 血淋淋, 想起都核突

但我又未必可以唔開 ...
咁你冇睇過順產生産片段?

大宅

引用:回覆+birdsky+的帖子hello+a,你係邊間生呀?

原帖由 熱杏霜 於 14-01-07 發表
回覆 birdsky 的帖子

hello a,
me2,會5月中至尾開刀,未知邊日,會係仁安生呀,你呢?

男爵府

引用:Quote:原帖由+deppdepp珠+於+14-01-06+發表

原帖由 yungloveho 於 14-01-07 發表
我預產期都係6/6,你喺邊間醫院生呀?
你又6/6,咁多人6/6

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主示:王國設有月份媽媽會,本文稍後亦會移動.

月份媽媽會:http://www.baby-kingdom.com/mother.php

雖然我在線,但可能行開左

複式洋房

回覆:熱杏霜 的帖子

我係養和生你呢

大宅

BK Milk勳章

回覆:peggy_pigpeg 的帖子

我同你差唔多,16wk幾果時醫生話9乘係仔仔,不過我係第一胎;我都係24號照結構,好想快d再見bb

大家有無失眠問題呀?有咩解決辦法呀?

別墅

回覆:CrazyCatB 的帖子

Hello ar^_^我預產期係6/29⋯不過我同老公都想6/18生所以book定,我搵鄧國雄係法國生,因為老公幾個朋友都搵佢,個個都話佢傷口做得好好,Day2都落得床!

大宅

回覆 birdsky 的帖子

我都應該係仁安, 搵霍穎儀醫生..你呢?

複式洋房

My EDD is 30 June, now gain 12 lbs la, waist 25 before, now is 34, waist start pain la

男爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 fannykongsf 的帖子

我都係果日去照結構

男爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

胃氣一時時啦, 不過我飲野無乜胃氣

男爵府

熱杏霜 發表於 14-1-7 17:25

原來如此

係呀, 我會多休息架啦, 謝謝!

男爵府

icy417 發表於 14-1-7 18:32
hi ,記得我ma?懷孕初期我們有在whatsapp 傾計,恭喜你丫,孖b

哈哈icy417 呀, 我記得呀, 仍有你whatsapp架, 多謝你呀, 其實我自己都估唔到, 因為個排太驚又唔知隱唔隱定, 所以無咩講了

首頁
45678...9

尾頁

跳至