自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無人食過e間婚宴?
Cwb

伯爵府

回覆:請問cwb譽宴or 灣仔薈軒擺婚宴ok嗎?食物&服務ok?

灣仔

伯爵府

回覆:請問cwb譽宴or 灣仔薈軒擺婚宴ok嗎?食物&服務ok?

真心問,不是打手……
煩惱中……

伯爵府

我行禮間教堂在灣仔,隔離就係間酒樓,方便但唔知質素點……

男爵府

我啱啱擺完銅鑼灣譽宴 不過係信和店 野食同服務都超唔掂

別墅

我係cwb譽宴,so far當晚運作流暢,食物ok,而最buy就係條長樓梯,好grand進場時,自己再加埋燈飾!

子爵府

灣仔樓扺矮。無裝修,lunch 去過飲茶,而且薈軒呢個名唔太出名..

男爵府

引用:有無人食過e間婚宴?Cwb+

原帖由 lovely-panda 於 14-01-03 發表
有無人食過e間婚宴?
Cwb
好迫,服務一般

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我係cwb譽宴,so+far當晚運作流暢,食物ok

原帖由 LukSinMan 於 14-01-03 發表
我係cwb譽宴,so far當晚運作流暢,食物ok,而最buy就係條長樓梯,好grand進場時,自己再加埋燈飾!

...
希望細佬可以好似你個晚甘順

[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

男爵府

引用:有無人食過e間婚宴?Cwb+

原帖由 lovely-panda 於 14-01-03 發表
有無人食過e間婚宴?
Cwb
飲過2次
幾好味
但迫少少

伯爵府

引用:我係cwb譽宴,so+far當晚運作流暢,食物ok

原帖由 LukSinMan 於 14-01-03 發表

...
我想cwb擺8圍,會否有得行長梯?

子爵府

引用:Quote:原帖由+LukSinMan+於+14-01-03+發表

原帖由 lovely-panda 於 14-01-04 發表
我想cwb擺8圍,會否有得行長梯?
果度好似擺廿幾圍先包得場。。你要問下點安排。

男爵府

我去過cwb果間出席朋友的婚宴,裝修好,但好迫,食物質素及份量就麻麻

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

剛去完信和店,唔覺有長樓梯(可能新人冇選擇用)。當晚26圍,超迫!枱面細過12人枱面,我張枱坐11人都好迫。招呼我果圍侍應應該新人,超唔掂,分乳豬跌左响枱都照分比客,到第二道菜又跌蜜豆响枱,又想夾返分比客,比我老豆喝住。分魚時將條魚分到溶溶爛爛。至於食物,係唔錯的。我細佬今年結婚,都諗過呢間,但宜家唔考慮

首頁

尾頁

跳至