自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

付了$$多天後, 不發貨, 也不再回电郵, 失去联絡, 過多幾天, 仍冇回覆, 又要報警了.......

yahxx bid 越來越多騙徒!!

各位JM, 小心yahxx bid 騙徒 ~ good68277364

http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/good68277364

WWW.68277364.COM

b52    發表於 14-1-3 19:55

子爵府

回覆:yahxx bid 騙徒 ~ good68277364

yahxx 好多假野又多人揾食。。

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

乜野黎架,
貴唔貴

大宅

回覆:yahxx bid 騙徒 ~ good68277364

會唔會佢落了垃圾郵件?你試用yahoo後台個交易提醒發信吧,呢啲咁嘅案報警最多咪係備案,警察都唔會查掛

禁止訪問

水晶宮

男爵府

平野都呃

珍珠宮

佢d野咁平, 就算推高左但價錢差市價太多, 我唔會買.

侯爵府

陪月勳章

53個好評喎
唔通53個都係媒

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我之前响yahoo bid 咗兩支潤唇膏, 一直收唔倒貨, SEND EMAIL 回覆話已寄出, 你信我, 可能郵寄問題會遲D收到, 又話以前都有人係咁, 好遲先收到, 但到最後我都收唔到貨, 由於我係用不用落BID方式買貨, 所以俾唔倒劣評佢, 我之後SEND咗幾個EMAIL俾佢, 但都冇再覆, 仲見佢抽起晒佢賣果D貨品, 隔咗兩個禮拜佢又再POST D嘢上去賣, 嗰條友都係100%好評, 但我相信係造馬

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都見全是好評,你評分比佢未?

大宅

畀面勳章

我都試過係yahoo 呃咗我二舊幾水,買咗件爛野番黎……之前又話有壞可退……email完全冇覆…… 郵寄真係買唔過……

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

YAHOO買野一定要落BID

skycat  出嚟交收,唔落BID都ok,郵寄真係一定要落BID  發表於 14-3-24 16:29

大宅

choi0112 發表於 14-1-4 13:14
53個好評喎
唔通53個都係媒

佢唔俾人落bid...

yahxx 的騙徒通常唔俾人落bid, 一佰幾十蚊貨都騙!! 又話寄左貨, 但寄失... 但我其他郵件, 又冇寄失問題, 因冇落bid, yahoo唔跟... 買家有什麼反影, 也不可在拍賣內反影, 可以繼續行騙!! 5x個好評, 可能買回來...

yahxx bid 騙徒 ~ good68277364 這位人只直情收$$後, 不回覆电郵!!

yahxx bid 越黎越雜, 很多都用這些方法行騙, 各位JM 要小心!!

子爵府

引用:53個好評喎唔通53個都係媒 +

原帖由 choi0112 於 14-01-04 發表
53個好評喎
唔通53個都係媒
唔難!我知1個昆水yahoo seller有6個acc以上,成日自己bid自己野

子爵府

其實好多賣家都肯出嚟交收,時間地方可以就,我都係見到件嘢OK先比錢!

珍珠宮

我買過好多次野都唔知要落bid,以為直接過數

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

全是好評喎!!

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至