跳至

首頁

尾頁

大宅

平平平~~Huggies 片片

中碼--30片
大碼--25片
加大碼--22片
全部$29.9,萬0買任何野滿$200用eps比錢有$20COUPON一張
惠康都有,仲要係頂級柔順,
掃貨~掃貨,我掃左8包L,諗緊再掃唔掃xL好

男爵府

Re: 平平平~~Huggies 片片

多謝你既分享...我岩岩都去左掃貨買左5包 - M and 2包 - L

複式洋房

我今早立刻去萬寧, 點知只係得番 XL, 沒有L 了........:cry:
唔知邊間有呢?

子爵府

2018復活節勳章

康怡jusco有貨ah!!應該係今日先開始咋!!

我買左一箱M碼同埋一箱L碼啦!!

大宅

我附近間萬0都有貨呀,仲要好多tim(係葵興)
我都好癲呀,買左16包L碼
發覺阿仔用大左少少,
仲諗緊買唔買多少少M碼好

我去買0個時,有好多媽咪買呀,而且仲勁,
幾箱幾箱咁買,可能受到影響,想勁掃貨。

男爵府

我都想買, 不過唔知點攞...>.<

子爵府

2018復活節勳章

去jusco或者惠康買,買夠數送貨最方便!

男爵府

bongbongmum, please check pm!!

大宅

好媽媽勳章

我今日掃左4中碼1大碼

杜杜 寫道:
中碼--30片
大碼--25片
加大碼--22片
全部$29.9,萬0買任何野滿$200用eps比錢有$20COUPON一張
惠康都有,仲要係頂級柔順,
掃貨~掃貨,我掃左8包L,諗緊再掃唔掃xL好

雋彥bb出世重3.125kg

別墅

我都買左6包M碼, 我工人去左萬寧同惠康都冇貨, 最後去百佳先買到, 真係好抵, 我開左俾阿囝用, 質地好過舊版喎!

男爵府

thanks for your news!! I bought 4 packs L size from Wellcome, so cheap, so happy!!! ^__^

男爵府

萬寧可以電話留貨.

kacharles 寫道:
我今早立刻去萬寧, 點知只係得番 XL, 沒有L 了........:cry:
唔知邊間有呢?

伯爵府

我剛剛係mannings買左三包 m 碼, 返到屋企試, 都係 arm arm好 jar.... (我囡囡著開pampers好動寶寶 m 碼).

所以要 e+要著huggies m 碼先.

我覺得huggies係細pampers好動寶寶一個碼, 所以返到屋企試完, 見幾好著, 我就即刻去惠康買左1箱XL

真係好抵 ~

大宅

milybb 寫道:
我都買左6包M碼, 我工人去左萬寧同惠康都冇貨, 最後去百佳先買到, 真係好抵, 我開左俾阿囝用, 質地好過舊版喎!

唔只質地好過舊版,公仔又靚d,仲多左尿濕顯示tim

大宅

去左2間萬0, 同華潤都冇
嗚~~~~~

複式洋房

哈哈....... 我剛剛在另一間萬寧買了 8 包 L 碼!
好鬼抵呢!
不過唔敢買太多, 怕到時要穿 XL 了!

有媽媽說 Huggies 細過 Pampers, 我用過, 我發覺 Pampers 細一點, 而且不夠 Huggies 好用呢!紅色包裝的 huggies 條邊太幼, 係穿得舒服, 不過漏尿, 都係白色包裝的 huggies 好用!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章

我響惠康只係買左 3 包 L, 因為 XL 已經無貨, 但 M 就仲有好多!!

:cheeze:  :wave:

伯爵府

ctang97

請問你嚮邊間惠康買架!?

ctang97 寫道:
我響惠康只係買左 3 包 L, 因為 XL 已經無貨, 但 M 就仲有好多!!

伯爵府

我今日都掃左2箱,即係total12包m碼...好想再掃...我嚮萬0買..個staff好好..幫我拎埋去的士站~~

想問...各位媽咪...邊度仲有M碼同L碼賣呀?THX~

大宅

今日仲會唔會有得買呢?我錯過了 :-( :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至