跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

Re: 你地用什麼揹帶 ?哪隻好用?

係貴
但真係好好用
除同著都好方便
得一個扣起背
一按就除到
著左上身先較條帶長短都得
一個人攪掂唔使人幫
初頭買都有諗值唔值
用落覺得值

複式洋房

kitty1207,

我而家轉

別墅

忌廉貓

你bb坐住張椅, 在那裡買? 有什麼用? 差不多每個bb都有一張 :lol:
我想買你條 combi 揹帶? 多少$$? 什麼model?? 有無相??

大宅

Welcome To My BB's Blog~My BiRtHdAy Is 27th,FeB.,07

大宅

係啊,好大條啊,所以都未用,我依家都未將BB塊面向出面啊!因為我驚拒個頭會吊吊fing~
我Combi果跳無得面向出面架!
kitty1207 寫道:
我都有條Naforye嘅4合一,真係大,打直咩bb都仲要用手抱住,真係想揼咗佢。
jozou:
我想問bb可以面向出面呀,咁點hold個頭呀,同埋Combi可以係邊到買呀?
Welcome To My BB's Blog~My BiRtHdAy Is 27th,FeB.,07

複式洋房

POWAHBB,

我bb坐嗰張係 bumbo chair,係 Toy "r" us 買。

我條 combi 揹帶嘅details 已 pm給你。
POWAHBB 寫道:
忌廉貓

你bb坐住張椅, 在那裡買? 有什麼用? 差不多每個bb都有一張 :lol:
我想買你條 combi 揹帶? 多少$$? 什麼model?? 有無相??

大宅

我都係用babybjorn,好易用同方便,我朋友話喺mothercare度買.

首頁

尾頁

跳至