親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章

$8366 ,兩間兩晚家庭房,連USS&S.E.A門票各4張
抵唔扺??

但我得3個大人, 兩個小朋友 3&10歲

定係訂一晚酒店,另買門票抵D
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

子爵府

一間家庭房夠住了.

伯爵府

牛年勳章

lucky25 發表於 14-1-21 15:18
一間家庭房夠住了.
一間家庭比住3大兩細嗎??

綱上寫只可住兩大兩細

仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

子爵府

CutieSo 發表於 14-1-21 15:41

綱上寫只可住兩大兩細
唔好意思, 無留意到係兩大兩細. 住就係夠住, 如果分開兩間房好似無住埋一齊咁開心.
有無寫幾多歲為小童, 因為其中一個係三歲.

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

價錢計係抵,但你三大二小有D唔化算,其實牀位計夠訓,一張king,一張sofa bed,一張bunk,5人ok呀!唔想屈蛇,訂一間delux,或問下可唔可以加床。我訂左24/4~22/4同你價錢差不多,但我4大4小,兩間房岩岩好

伯爵府

引用:Quote:lucky25+發表於+14-1-21+15:18+一間

原帖由 CutieSo 於 14-01-21 發表

綱上寫只可住兩大兩細
我覺得夠。
家庭房有一雙人床, 一張sofa可變身為一張大少少號單人床,另外一張高架床。

慳返另一間房錢去玩仲好呀

大宅

回覆:festive hotel 3D2Dpackage

但係會唔會check得好嚴架?我都諗住book, 又係3大2小,5歲同9歲

子爵府

hackenma 發表於 14-1-22 07:08
但係會唔會check得好嚴架?我都諗住book, 又係3大2小,5歲同9歲

三個大人兩個大小童又好似張揚 d, 而且小孩咁大就唔好屈蛇. 出出入入坐列車酒店會有免費票.

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:$8366+,兩間兩晚家庭房,連USS&S.E.A門票各4

原帖由 CutieSo 於 14-01-21 發表
$8366 ,兩間兩晚家庭房,連USS&S.E.A門票各4張
抵唔扺??
都可以喎,請問你邊樹訂呀

Anson 大個仔喇,做哥哥要好好照顧細佬呀!

男爵府

到時去完影相分享下間房嘅環境,一間房容納到5人真係抵玩

大宅

回覆 CutieSo 的帖子

CutieSo, where do you buy? I plan to go to & want to see where to buy is cheaper.

子爵府

好媽媽勳章

引用:到時去完影相分享下間房嘅環境,一間房容納

原帖由 wendybruce 於 14-01-22 發表
其實間房唔係好大,官網張相比見到實物現場大,我估影相角度問題,張梳化床攞放在小童高架床下,梳化床唔係咁乾淨,我覺得酒店無清潔梳化床

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Festive/Hard Rock唔嚴唔使屈蛇嫁!

我地上年幾個家庭去,
有D 家庭係4人/5人,一樣訂一間房
諗住唔得就現場加錢所以checkin一齊入
但佢又OK,咩都無問,而免費車票一樣照比的。

Festive 5人住一間只要唔怕房間空間迫
一定夠住,2大1小住大床(好大一定夠訓)
10 yr 瞓高床/另一大瞓sofa床,其實夠晒
慳返D錢來食/玩重好!

不過其他人要食早餐就要另比錢
另記住去Hard Rock個泳池swim,正好多
房間空間迫可以

大宅

回覆 010 的帖子

010, can HardRock fit 2A2C (5&6 years old)?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+wendybruce+於+14-01-22+發表

原帖由 NamB 於 14-01-22 發表
其實間房唔係好大,官網張相比見到實物現場大,我估影相角度問題,張梳化床攞放在小童高架床下,梳化床唔係 ...
我有問keephousing找床單鋪係上面先訓,我覺得冇問題

伯爵府

引用:到時去完影相分享下間房嘅環境,一間房容納

原帖由 wendybruce 於 14-01-22 發表
雙人床

伯爵府

高架床
一個10歲加一個11歲

伯爵府

Sofa bed

伯爵府

Overview the room

伯爵府

2nd,.sofa bed was orange color at right bottom of the photo

首頁

尾頁

跳至