嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 魚油有助濕疹

anybody knows where we can get Eye-q fish oil in HK??

my mom said she can't find it at Mannings and Watsons.

複式洋房

這裡好多人誤會魚油=魚肝油,當然錯啦!!!!!
奇實正確的說, 是omega 3 EPA及DHA 幫助改變濕疹的症狀。

我本身有超過20年的濕疹病歷, 由睇西醫, 打針及查類固純藥膏超過10年, 之後完全放棄西藥, 改看中醫, 及食Omega 3近5年, 而濕疹的病情近這一兩年好轉了95%。

濕疹是一種身體的排毒方式, 是基因的選擇, 幫忙身體一些重要器官, 減輕其負荷, 我的醫生告訴我, 如果我用西藥壓抑, 好可能會由濕疹演變成癌症。

食了omega 3之後, 大便好轉, 這是使我身體排毒回服正常, 因為我本身體質傾向由皮膚排毒, 所以當停止食omega 3後, 皮膚的情況會轉差, 這似乎是無可避免了。
所以omega 3 要不停食了

omega 3 亦可以增強心血管的彈性, 改善高血壓問題。

大宅

Omega-6 (instead of Omega-3) is also good for eczema (濕疹). one of the sources for omega-6 is from evening primrose oil. however, pure fish oil contains omega-3 only.

大宅

但係唔係個個小朋友都ok噃, 因為有時濕疹會是因食物敏感引發, 如果你個bb係對"鬼佬魚"敏感, 咁會令佢更辛苦. 我個女就係一個例子. 先check清楚好~

大宅

cho_mama,

what do u mean by "鬼佬魚"?

but i'll only consider those fish oils that list out what kind of fish they use. i.e. SmartFish uses Trouts (鱒魚) , Eye-q uses tuna and sardines, some others use salmon, and most fish liver oils use cod fish, etc.

of course, if the kid is allergic to fish or s/he got allergy after taken the fish oil, s/he shouldn't consider this option.

禁止訪問

男爵府

sulamita﹐

WHICH BRAND OF OMEGA 3 YOU ARE TAKNG﹖

禁止訪問

大宅

sa2501,

thanks for yr info, but i still can't find out where my mom can get it in HK. i guess it must be pretty new in HK.

has eye-q been around in UK for quite some time?

so, yr son's been taking eye-q for abt 2 yrs now?
did he take a much higher dose in the first 12 weeks?

i can only find Coromega fish oil available in US, but i hv no confidence in that coz it doesn't even say what kind of fish they use.

i doubted if we should keep giving the kid fish oil on a daily basis when the eczema problem is gone (since the kid doesn't have any concentration problems, etc.).

by the way, i agree that my son's eczema problem was gone when he's in HK (twice, abt a month each time).

禁止訪問

大宅

我個女食呢隻, 好好味
omega 3 --> DHA , EPA ......
http://www.coromega.com/index3.html

大宅

小豆媽,

Coromega is the only fish oil i can find in the US, but i don't know anybody taking it and it's uncommon for us to take fish oil or cod-liver oil here in the US.

is yr daughter taking the regualr Coromega or Coromega Child (coromegakids.com)?
why is she taking it? also becoz of eczema (濕疹)? if so, does it help?
when did she start taking it? and for how long?

thanks for sharing yr experience with Coromega.

大宅

sa2501,

thanks. i found the contact numbers now.
i didn't completely scroll down to the bottom of the page.

男爵府

分享:Matthew仔對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油...

Matthew仔一向對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油,
食左無敏感呀!食左個幾星期,好似學習能力都高左,
聽話左,求學需求大左,真係唔知關唔關事!
不過對佢好就ok啦!
平過smxxxfish好多,二百幾蚊一樽食2個月!
但係大牌子!如果你地都有興趣想知就pm我啦!
我唔想好似幫人賣廣告咁打個牌子名出來!

作為媽咪既我,真係超開心!
你地都可以真係試下!又平又抵食!
我通常吱落d奶度,Matthew仔都好鐘意果種味!
飲奶都多左!
真係好開心!因為Matthew仔一向無食魚,
一食就出紅點,爛面,而家我放心哂,
唔駛再驚佢無營養喇!
呢隻仲要係滿左月既bb就食得咖喇!

超開心超開心~~

------------------------------------------------------------------------

http://www.px2.com.tw/ill/ill_63.htm<;<魚油好處
其實$140/1樽,食到2個月,每個月都係$70
你都真係試下啦!真係好好,Matthew仔食左3個星期
已經無哂敏感問題,真係好開心!
即使無敏感,都可以做一個保護作用,
再且奧米加3個個媽咪都知好!

我搵左d資料~
其實魚汗油同魚油既分別,原來魚汗油長期食會對身體有害,大多數魚汗油係從沙魚抽出,肝係一個過濾體,如果魚有被污染就會唔好,一般人消化唔到!

<<<<<以下有提及既魚油成份>>>>>
但魚油(深海魚油)除左有奧米加之外,係從魚肉魚油抽出,因為係深海小被污染,用三文魚、鯖魚、沙甸魚、鯷魚魚肉抽出,以上四種魚,內含EPADHA、維他命E~(我食梗呢隻,其實牌子唔知)

我試過吱完落Matthew仔支奶度,跟住自已試下,好有三文魚(我意思魚生)油味,有時我會食到一D好肥美既三文魚,就係果一種味,所以我唔覺會腥~~

Pharmanex
我問左d優惠,
原價 $230(識人有9)<<我以為最平

如果200樽<<已經過百五樽喇
$140

所有魚油EXP098月後,加拿大制造
我真係好想有媽咪同我一齊分享訂購,
因為我無可能要到咁多,就算有我都俾我老公鬧,放到間屋咁多~~

http://www.px2.com.tw/ill/ill_63.htm<;<魚油好處

本人只想大家有優惠,所以願意一齊訂~
我可以訂完,係方便你既鐵路交收(盡量大家就下!)

只要滿左月就食得,一日一粒,如果餵人奶媽咪可以同bb一齊食,由於媽咪餵人奶,媽咪一日要食2-3粒,d奶會有營養d咖,至於3歲以上,就每日2~

[ 本文章最後由 文里文靜 於 07-7-9 03:32 編輯 ]

大宅

原文章由 文里文靜 於 07-7-9 03:27 發表

不過對佢好就ok啦!
平過smxxxfish好多,二百幾蚊一 ...

文里文靜:

請問可否pm有關資料給我,因我個囝都是有食物及皮膚敏感的

別墅

i would like to know more about this as well, pls kindly pm me the details, i am interested in order this together.

不過對佢好就ok啦!

禁止訪問

大宅

虎到金來勳章

文里文靜:

請問可否pm有關資料給我,I also want to order, tks.

不過對佢好就ok啦!

大宅

不過對佢好就ok啦!

我send 左pm 俾你,請回覆thanks!

大宅

文里文靜:

我都有興趣, 可否PM資料比我, THANKS!

不過對佢好就ok啦!

首頁

尾頁

跳至