嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

That means Smartfish can improve eczema? Isn't it?

男爵府

all mama pls check pm
已經pm左資料俾你地

子爵府

請 PM 有關的資料給我吧!
原文章由 文里文靜 於 07-8-19 03:49 發表
已經pm左資料俾你地

複式洋房

Dear 文里文靜,

Please also PM information to me. If it is good, I will buy. Please let me know where I can buy.

Thks.

Diamond88

每日盡心,明日盡享
New York Life (紐約人壽 - 162 年歷史)

請觀看: 嬰兒用品 --> 兒童「教育儲蓄」及「保障」有妙法!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

請 PM 有關的資料給我!

大宅

money,

please pm to me too. thanks

原文章由 文里文靜 於 07-8-19 03:49 AM 發表
已經pm左資料俾你地

男爵府

Hi,

My daughter is also allergic to fish. I live in Canada. Could you please e-mail me which brand of fish oil your son is
taking? My e-mail is [email protected]

Thank you.

Everydaymom

原文章由 文里文靜 於 07-7-9 03:27 發表

Matthew仔一向對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油,
食左無敏感呀!食左個幾星期,好似學習能力都高左,
聽話左,求學需求大左,真係唔知關唔關事!
不過對佢好就ok啦!
平過smxxxfish好多,二百幾蚊一樽食2個月!
但係大牌子!如果你地都 ...

男爵府

could you pls pm me the brand name ,thank you very much!

原文章由 文里文靜 於 07-7-9 03:27 發表

Matthew仔一向對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油,
食左無敏感呀!食左個幾星期,好似學習能力都高左,
聽話左,求學需求大左,真係唔知關唔關事!
不過對佢好就ok啦!
平過smxxxfish好多,二百幾蚊一樽食2個月!
但係大牌子!如果你地都 ...

別墅

請PM資料給我, 謝謝:lol:
My e-mail address is : [email protected]

大宅

係 optimum omega (60粒) or marine omega (120粒)
??

tks

[/quote]

大宅

我有朋友在usa回來,說fish oil在外國其實很平很普遍的,她帮人買只是~$100/200 tablet. 不知為什麽在HK會這麼貴

我剛剛在奧洲訂了 fish oil 回來, 大brand, 平HK很多.

Blackmores fish oil 1000mg 400 tablet + shipping -- $180 +$60

在屈臣士買 60 tablet -- $200

2 - 6 ages one tablet daily. 但有少少腥味,小朋交未必喜愛.

我已後都會向它訂了: http://www.epharmacy.com.au

送貨很快, 星期一訂,星期三郵差送到家,是用courier.

[ 本文章最後由 珀珀,慧慧媽 於 07-8-30 12:50 編輯 ]

洋房

我的女兒現只有2個月大,她的身上生滿濕疹,她還有頭泥,很痛苦:cry:

有個blog教我用mustela ge shampoo可解決頭泥問題,但濕疹方面,醫生要BB轉豆奶,BB食豆奶後4天,她的便便超級埂:cry: 我又轉了能恩HA1,今天是第三天,便便有轉好,但身上濕疹只有小小好轉,我都不知是豆奶令她轉好還是HA1?

在這我是否可給她魚油丸呢?可否轉回最先用的奶粉呢?(森永)

到現在我都不清楚她是否對cow milk敏感,一般人說要轉奶大約2個星期才可確認。請問是否真呢?

大宅

as far as i know, none of my friends' kids are taking fish oil here as taking fish oil is uncommon in here. there're some local brands but most of them are for adults only, and i don't trust their quality coz most of the fish here are polluted (although they said the fish oil is purified).

原文章由 珀珀,慧慧媽 於 07-8-30 12:47 發表
我有朋友在usa回來,說fish oil在外國其實很平很普遍的,她帮人買只是~$100/200 tablet. 不知為什麽在HK會這麼貴

我剛剛在奧洲訂了 fish oil 回來, 大brand, 平HK很多.

Blackmores fish oil 1000mg 400 tabl ...

禁止訪問

別墅

好媽媽勳章

money
可否PM給我知哪隻魚油丸謝謝!

大宅

money
可否PM給我知哪隻魚油丸謝謝!
我個B兩個月大已食荳奶至現在十個月腸胃十分敏感,有奶,蛋成份或其他就出風疹,希望魚油能夠受到可幫到佢

大宅

i never heard that any of my friends' kids have taken any fish oil products when they were babies. only a couple chinese friends gave "cod liver oil" to their kids starting from the age of 2 to 3 yrs old.

原文章由 呂太 於 07-7-9 23:55 發表
我&BB食緊Pharmanex既Optimum Omega
我由大肚有食, 而bb出世滿月就比佢食, 而家6個月, 無敏感無濕疹無病過, 係一位加拿大朋友, 他是醫生介紹ge, 因為係美國營養食品係好普通, 好多bb一出世就食, 所以鬼仔bb好少有食 ...

洋房

文里文靜:

我都有興趣, 唔該PM資料比我, THx!

首頁

尾頁

跳至