在職全職

跳至

首頁
12345...16

尾頁

複式洋房

Re: 有混血兒媽媽嗎?

我同bb去公園玩啦...^^
see you

伯爵府

魅力王子

r_kcy ,

thx,and i belive your baby girl must very beauty~!
i hope have a daughter too ar,hehe~!

and my 6299 not in hk,so cannt meet together><
you have a good 99 so sweet~!
r_kcy 寫道:
^^..等baby girl 出世比你睇下佢似唔似alien..XD
一個好幸福既家庭喔..
handsome baby and daddy
beautiful mommy
仲有我想問..你同奶奶點相處?
BB爸爸個邊好熱情我同奶奶都好好傾..
係有時交化唔同..好似擺滿月個時BB爸爸唔知點解...哈

複式洋房

hi r_kcy & shah,

你地好呀~ 我都有個囡囡就快兩歲,下個月就兩歲...佢係香港混日本架...因兩個都係亞洲人,所以唔會話有咩太特別特徵,但其他唔識0既人...都會話我個囡囡似日本BB...

shah,你個BB真係好可愛,真係睇唔出係PAKISTAN呀!!

r_kcy, 恭喜你呀,有第二個BB. 其實我都剛CHECK到有左第二個BB...但而家先一個月. 我想問下...你BB仲細,會唔會怕照顧唔到兩個呀? 你係唔係全職媽媽, 有無人幫你手架? 我好似有好多擔憂咁...我怕自己無精神同時間留畀囡囡...希望能夠同你分享下啦...

伯爵府

魅力王子

cancan708 ,

nice to meet you
u also have second one,congratulation

複式洋房

hihi cancan708,
nice to meet you..
多謝^^...
我有時都會諗照顧唔到2個BB架....因為MY SON好活躍...冇一時停...不過佢會聽人講野..所以都冇咁擔心以個問題...同埋MY SON 8月會入學前班....應該會仲好D...佢去個時我有時間RELAX一下...
我係全職媽咪...遲D可能會請工人幫手做家務...同埋BB女出世之後我媽咪都會黎幫手幾個月...
多D上黎傾下計分享下會輕鬆D..^^
唔好咁擔憂...

同埋恭喜你有第2個BB...

伯爵府

魅力王子

r_kcy ,

your new photo... i cant see your son is handsome and smart boy ar~!

複式洋房

以家呢?
睇唔睇到呀?
shah 寫道:
r_kcy ,

your new photo... i cant see your son is handsome and smart boy ar~!

伯爵府

魅力王子

oh,i type wrong,i can see before aready~!

your son so handsome~!
r_kcy 寫道:

以家呢?
睇唔睇到呀?

複式洋房

我仲以為攪唔到..上次攪左成個鍾....
THX..佢肥仔黎架...有個大肚腩...
成日都要食..成盒餅可以比佢食哂..唔睇住佢既話...

伯爵府

魅力王子

r_kcy ,

my son fungfung is a thin thin boy :cry:
little fat baby is very cute~!

複式洋房

你風風都唔算係好瘦...^^....
抱唔起佢啦...大碼仔..
抱一陣就手都冇..哈

複式洋房

我要去整晚飯啦...
SEE YOU

伯爵府

魅力王子

r_kcy,

what is your son"s name??

yesterday i go jordan do facial,very nice,
i aready long long time no go,very enjoy...hehe :mrgreen:

複式洋房

Hi shah!
Long time no see! How are you? How's fungfung?

Hi other moms
My son is HK+USA mix. He is 14.5 months old now!
Nice to meet you all~

伯爵府

魅力王子

AKW,

wow,really long time no see in bk ar
i"m fine,fungfung also.

your son aready grow up a lot,so smart ar~!!!

複式洋房

HiHiAKW
Nice to meet you too
My son also is HK+USA mix.

複式洋房

shah,

My son name is Ethan

Cool,我都好耐冇做facial啦...哈哈

子爵府

恭喜有佐bb0既媽媽先

我個仔歲半喇,佢好百厭,吾聽人講,我奏佢真係好鬼辛苦,成日幻想生多個陪叫,但係真係驚自己頂吾順呀 :-|

我同佢講廣東話嫁,我屋企人都係,得佢老豆同佢講英文,日文,不過我都吾知佢明吾明。。我覺得佢母語都係廣東話嫁喇,佢而加一開口都係廣東話 :mrgreen: :mrgreen:

攪到我有小小擔心佢吾識講英文忝~

伯爵府

魅力王子

r_kcy
Ethan look like so long hair,need to cut la,hehe~!

and sometime u also can do facial ar,relax and enjoy a few time low~! :lol:
r_kcy 寫道:
shah,
My son name is Ethan
Cool,我都好耐冇做facial啦...哈哈

伯爵府

魅力王子

winnieyiu

nice to meet u~!
my 母語is chinese too,and my English not good ga(i cannt type chinese so type English)

i cannt speak well English with my son :-(

首頁
12345...16

尾頁

跳至