金光飛航頭等船飛 (香港>澳門) $170/1 張

sutseahpeh2
|

單程金光飛航頭等豪華位船飛 ([上環信德港澳碼頭] > [澳門氹仔碼頭]),每張售$170,上環信德碼頭交收,即時出飛即走,不限日期及時間,日航或夜航皆可。

如想確保有票,可提前出票(只限頭等,最早提前45日),但來回頭等每張要$180,及必需提前1星期通知。

有興趣請PM。

另有以下項目:

澳門金沙城酒店豪華客房1晚HKD$800至$1200- (星期日至四)

澳門新濠天地水舞間門票A區或B區門票8折

澳門四季鳴詩自助午餐平日$160/週末$230,晚餐平日$340/週末$420

永利皇宮咖啡苑自助餐券午餐$160,晚餐$300 (只限星期一至四)
lukluk0307
|
有興趣,因新年期間會去,點聯絡呢?

sutseahpeh2
|
lukluk0307 發表於 14-1-26 20:12
有興趣,因新年期間會去,點聯絡呢?

已回覆,請check PM
Kkk111222
|
have 2 ma? thanks
sutseahpeh2
|
Kkk111222 發表於 14-1-27 08:36
have 2 ma? thanks
已PM,請check
sweetieivy
|
Have two adult?新年去

sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
sutseahpeh2
|
solterayu
|
有興趣, 想要4張, 有無expiry date ? 因為我想3月中去
sutseahpeh2
|
solterayu 發表於 14-2-8 20:55
有興趣, 想要4張, 有無expiry date ? 因為我想3月中去
冇expiry date,請check PM
melomelomelody
|
請問3月9號有飛嗎,thanks

sutseahpeh2
|
melomelomelody 發表於 14-2-9 02:56
請問3月9號有飛嗎,thanks

有飛啊,請check PM