跳至

首頁

尾頁

大宅

多事想問一下,點解有2個一歲生日會既??

2個一歲生日會仲要係同一日,地點又差唔多..
咁...... . ?-( ?-( ?-(

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Re: 多事想問一下,點解有2個一歲生日會既??

應該得一個ja wo
點會有2個呀

大宅

我知, 我知點解, 因為1歲夢幻生日好 full. 咁ida*yu 見咁多人都報唔到, 所以想搞多個, 希望冇得去夢幻果個生日party既人, 所以join呢個.

大宅

係呀, ida*yu都係好有心, 知道cutie.bb 佢地果個好full, 又唔想有d mami失望無得去, 所以想攪多個啫.

老公 + 仔仔 = 我一生的成就

大宅

我都想for D未有得去既媽咪參加,o甘都會比人話 :-( :-( ,大家都想比BB識多D朋友仔姐 o甘不如再等下個邊有無位先再決定啦

maggiemen寫道:

ida*yu ,多口問句你是0611or0612既媽媽呢??
因為我睇番你join過0611,m12chan3媽媽攪既非正式半歲生日會,而0611會員列上沒有你個名同資料,雖然你有權利去選擇參加邊個月份既活動,但希望你可以尊重其他月份既攪手!!不要自行攪一些同時期既分化party,thanks!!
或者我都想知你bb係11月份出世or12月份,好讓0611呢邊可以記錄番你既資料!!唔會因為你join過非正式半歲生日會至混淆左!!

澄澄小公主的家

別墅

ida*yu,

唔好咁 :-( 、 啦。其實我或大部份媽咪唔係PARTY"攪手",有D詳細PARTY內容不清楚。所以當出現兩個類似的PARTY覺得奇怪想攪清楚。

現在大家亦知妳出於善意,希望等候名單的媽咪可以比bb出去認識到其他bb的機會啫。

其實一場誤會,係呢度澄清咗咪得囉。媽咪們會明白的。

大宅

ida*yu

你唔好唔會拉, 其實大家有d 奇怪, 是不是有什麼攪錯, 會有2個birthday party, 我都知你係出於好意的.

大宅

ida*yu,
唔好意思呀,我開呢個topic個時,真係冇惡意架。
我當時諗法就好似hckckn咁講架咋,<<其實我或大部份媽咪唔係PARTY"攪手",有D詳細PARTY內容不清楚。所以當出現兩個類似的PARTY覺得奇怪想攪清楚。>>
而且當時我少少貪心咁諗..如果真係有2個一歲party
可以不同一日的話,我咪可以參加2個囉..

再一次say sorry,
我開呢個topic真係冇心話你架,
真係想八下問清楚咋

首頁

尾頁

跳至