網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無淘過碗碟呢?我見有啲原單名牌碗碟幾靚?或者有啲瓷碗碟好靚?有推薦嗎?因為香港都唔見有靚碗碟,我淨係知franc franc,買一set 4 pieces都唔平

男爵府

回覆:有無淘過碗?

我淘過陶瓷燈罩,ok的,賣家用發泡膠箍實入箱,外面用木架set死,香港个速遞都話穩陣,但碗碟呢都要問問客服好d。

大宅

我淘過成套骨瓷碗碟,好似30件野左右,rmb 9百幾一套,有爛影相包補返,但包裝勁好,嚟到一件都冇爛。

etplanet  any link ?  發表於 14-2-2 14:28

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

我都淘過成套骨瓷餐具,好靚,包裝好好,一件都冇爛,三百幾蚊包運費。

大宅

引用:我都淘過成套骨瓷餐具,好靚,包裝好好,一

原帖由 szeyee1999 於 14-02-02 發表
我都淘過成套骨瓷餐具,好靚,包裝好好,一件都冇爛,三百幾蚊包運費。

...
May I 've this link? Thx

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 szeyee1999 的帖子

但係爛咗,始終冇得追究,要博一博

男爵府

引用:我都淘過成套骨瓷餐具,好靚,包裝好好,一

原帖由 szeyee1999 於 14-02-02 發表

...
can u give me the link?

男爵府

引用:我淘過成套骨瓷碗碟,好似30件野左右,rmb+

原帖由 kkwing~ 於 14-02-02 發表
我淘過成套骨瓷碗碟,好似30件野左右,rmb 9百幾一套,有爛影相包補返,但包裝勁好,嚟到一件都冇爛。

...

大宅

引用:Quote:原帖由+kkwing~+於+14-02-02+發表我

原帖由 jopig 於 14-02-03 發表
我好多年前買的,已下架,你search "隆達骨瓷",中國十大名牌,比較安心。

大宅

我買左呢套。

YuYuMother  幾靚噃  發表於 14-2-4 15:42

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 vmak12000 的帖子

http://tradearchive.taobao.com/trade/detail/tradeSnap.htm?spm=a1z09.2.9.90.ksWYQh&tradeID=172529390160618

男爵府

我淘過一套茶杯, 絲毫無損

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我買左呢個款4碗+4匙+4碟+2麵碗,合共118.9 ,賣家未發貨

http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=9689790297&id=9689790297

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

賣家資料 : 蓝莓与地中海

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

回覆:szeyee1999 的帖子

can you pm me the link?

男爵府

引用:回覆+vmak12000+的帖子http://tradearchive

原帖由 szeyee1999 於 14-02-05 發表
回覆 vmak12000 的帖子

http://tradearchive.taobao.com/trade/detail/tradeSnap.htm?spm=a1z09.2.9.90.ks ...
好似唔可以放入洗碗機?

侯爵府

骨瓷我淘過(介紹帖LINK)
仲已經翻單過, 同賣家講"要中轉香港, 請包裝加厚"就得. 超厚泡泡膠.
不過預左集運計體積會金啲, 但仲好過打爛

男爵府

引用:骨瓷我淘過(介紹帖LINK)仲已經翻單過,+同賣

原帖由 imlook 於 14-02-07 發表
仲已經翻單過, 同賣家講"要中轉香港, 請包裝加厚"就得. 超厚泡泡膠.
不過預左集運 ...
你個share post好岩用!請問可以微波嗎?

男爵府

引用:骨瓷我淘過(介紹帖LINK)仲已經翻單過,+同賣

原帖由 imlook 於 14-02-07 發表
不過預左集運 ...

侯爵府

jopig 發表於 14-2-7 06:48

我買純白色骨瓷.. 無諗過唔可以微波播.. 我已經微波過好多次喇, 無問題~

首頁

尾頁

跳至