跳至

首頁

尾頁

男爵府

分享:Matthew仔對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油...

Matthew仔一向對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油,
食左無敏感呀!食左個幾星期,好似學習能力都高左,
聽話左,求學需求大左,真係唔知關唔關事!
不過對佢好就ok啦!
平過smxxxfish好多,二百幾蚊一樽食2個月!
但係大牌子!如果你地都有興趣想知就pm我啦!
我唔想好似幫人賣廣告咁打個牌子名出來!

作為媽咪既我,真係超開心!
你地都可以真係試下!又平又抵食!
我通常吱落d奶度,Matthew仔都好鐘意果種味!
飲奶都多左!
真係好開心!因為Matthew仔一向無食魚,
一食就出紅點,爛面,而家我放心哂,
唔駛再驚佢無營養喇!
呢隻仲要係滿左月既bb就食得咖喇!

超開心超開心~~

男爵府

Re: 分享:Matthew仔對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油...

我搵左d資料~
其實魚汗油同魚油既分別,原來魚汗油長期食會對身體有害,大多數魚汗油係從沙魚抽出,肝係一個過濾體,如果魚有被污染就會唔好,一般人消化唔到!

但魚油(深海魚油)除左有奧米加之外,係從魚肉魚油抽出,因為係深海小被污染,用三文魚、鯖魚、沙甸魚、鯷魚魚肉抽出,以上四種魚,內含EPA、DHA~(我食梗呢隻,其實牌子唔知)

我試過吱完落Matthew仔支奶度,跟住自已試下,好有三文魚(我意思魚生)油味,有時我會食到一D好肥美既三文魚,就係果一種味,所以我唔覺會腥~~

男爵府

Re: 分享:Matthew仔對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油...

我問左d優惠,
我真係好想有媽咪同我一齊分享訂購,
因為我無可能要到咁多,就算有我都俾我老公鬧,放到間屋咁多~~

只要滿左月就食得,一日一粒,如果餵人奶媽咪可以同bb一齊食,由於媽咪餵人奶,媽咪一日要食2-3粒,d奶會有營養d咖,至於3歲以上,就每日2粒~

男爵府

文里文靜
係d咩黎架??pm比我睇下得嘛~?
我仔仔食開smartfish架~~

大宅

文里文靜 ,
你好, 請問可以pm d資料比我嗎? 謝謝你
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

民房

hi:文里文靜

係邊個牌子黎架??pm比我得嘛?
我仔仔食開smartfish架......

唔該晒!

大宅

文里文靜 ,
請問可以pm d資料比我嗎? 謝謝你

民房

hi:文里文靜

係邊個牌子黎架??pm比我得嘛?
我仔仔食開smartfish架......

唔該晒!

男爵府

pls check pm

複式洋房

分享:Matthew仔對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油...

文里文靜 ,
請pm d資料比我, Thanks so much

民房

文里文靜,

thanks you!

大宅

原文章由 文里文靜 於 07-6-30 23:50 發表
Matthew仔一向對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油,
食左無敏感呀!食左個幾星期,好似學習能力都高左,
聽話左,求學需求大左,真係唔知關唔關事!
不過對佢好就ok啦!
平過smxxxfish好多,二百幾蚊一樽食2 ...

你好,我有興趣呀,請問可否俾D資料我?謝謝!

男爵府

畀面勳章

pm埋比我呀,唔該哂

民房

你好, 請問可以pm d資料比我嗎? 謝謝你

大宅

我都想知係邊隻呀?可以PM比我嗎?Thx!

大宅

唔該我都想知邊隻, 唔該PM比我, thanks

男爵府

我搵左魚油既好處
http://www.px2.com.tw/ill/ill_63.htm

男爵府

pls check pm

複式洋房

原文章由 文里文靜 於 07-6-30 23:53 發表
我問左d優惠,
我真係好想有媽咪同我一齊分享訂購,
因為我無可能要到咁多,就算有我都俾我老公鬧,放到間屋咁多~~

只要滿左月就食得,一日一粒,如果餵人奶媽咪可以同bb一齊食,由於媽咪餵人奶,媽咪 ...

thank you for your sharing,can you pm this information to me and where can i buy this?thanks

複式洋房

文里文靜,
訂唔訂得成 ?
I miss your PM & tel#. Would you PM again . Thanks

首頁

尾頁

跳至