跳至

首頁
23456...39

尾頁

大宅

LCKYW,

Happy birthday to u ar!!!
Sorry am I a bit too late?!

I am now busy at packing my stuffs ar.. haha, coz I will fly on 25Jul and arrive HK on 26Jul.:(

Really don't want to come back , the wealther in Paris here is EXCELLENT:loveliness: !!! (only 11 oC -22 oC, now it is around 18 oC)
I knew that HK is very hot ar...

BTW, How is yr 小B recently?

大宅

好媽媽勳章

多謝各位好姊妹的祝福
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

好媽媽勳章

CARMEN

係呀! PARIS今年既SUMMER 真好,唔好太熱,你落機就會知HK而家幾熱呀,我而家放SUMMER都盡可能留係家開大冷氣呀,因為真有太熱,又成日出汗。

係呀!!要提你返到黎一睇完梁醫生就要盡快係32WEEKS 前去浸會交好似6000 既按金呀。如果唔係就煩,如果開刀快D找個日子叫DR LEUNG HOLD 個手術室呀。

返黎CALL我啦。坐穩機啦。
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

actually, 我想問, even 我係開刀, 唔係都要睇下阿b到時夠唔夠大咩? 如果而家就book定, 萬一到時阿b都係超細超輕, 咁都唔可以出世住咖? 係咪呀?

and I also want to know.. 如果自然生, 個patpat會唔會比阿b整大左咖?
如果開刀生, 係咪唔會咖?

對bb, 其實自然分娩好啲定係開刀好啲呀?

大宅

JULY~~
生日快樂!!!!

大宅

July,

HAPPY BIRTHDAY!

大宅

July

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
]

大宅

Carmen,

~~~~你終於番嚟 la~~~~
襯你重行得走得,揾日 call 出嚟 tea 一 tea la
好想睇吓你個大肚樣呀 :D :D :D

至於你問個 patpat 會唔會因自然生而變
我可以話你知,基本上你依家已經番唔到轉頭 ga la
我當初一心諗住自然生,點知去到尾段,因 BB 太大,e 生話我盤骨細,好難生,咁都冇計 la,為有開刀!我就安慰自己,開刀都好嘅,起馬個"等"唔洗比個 B

大宅

重有 D 下文點解冇晒架
我寫得好辛苦架

[ 本文章最後由 vickylui0421 於 07-7-25 23:55 編輯 ]

大宅

繼續......
我就安慰自己,開刀都好嘅,起馬個"等"唔洗比個 B 撑大呀 點知~~~ooooo.....my.....GOD 我原本有 50 幾條褲,但依家只可以著番 10 條褲咋......陰公 咁即係話,如果要大嘅就點都會大 ga la:( :( :( (未必個個會大嘅,係我唔好彩姐 )

至於對 BB 嚟講,緊係自然分娩好好多多多......la!

[ 本文章最後由 vickylui0421 於 07-7-26 00:13 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

JOAN HAPPY BIRTHDAY TO YOU

大宅

Joanne,

生日快樂呀!祝開開心心, 健健康康!

次次都係我最遲咁濟, 嘻嘻!

健康好重要, 晅晅都咳咗好幾日,攪到我無覺好訓,希望佢快d好番啦!:(

珍珠宮

Wendy, Joanna,

Happy Birthday to you !

I am SO late.....

珍珠宮

carmen,

welcome back!

開刀 or 自己生, 睇吓你有冇信心生啦, 有冇多做產前运动..平時力气点.

如果怕痛, or 唔夠力, 開刀生就安全好多.

我个pat就冇大到.

公爵府

畀面勳章

仟仟媽:

生日快樂,身體健康

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位靚太,

thank you!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位姨姨,

我幫仟仟開咗本新相簿, 大家有時去睇下佢d新相啦, 我會不斷update 架!
http://tsintsin.shutterfly.com

仲有我個blog, 歡迎大家多多參觀 :
http://hk.myblog.yahoo.com/joanna-lam

[ 本文章最後由 july25 於 07-8-1 14:54 編輯 ]

大宅

Thanks a lot for yr advices, dear 太太們!!

我都選擇了開刀喇, 日子選了9月15日, 好似好多都選呢個日子, 我果朝好似已經有4-5個mama一齊係浸會生..

我選擇開刀了, coz my hubby can know which day he need to fly back to HK...
另一方面, 我真係唔想個pat再大喇
最後, 當然係因為我年紀唔細, 都係唔搏喇, 萬一我生生下氣力唔夠, 我怕會affect BB..

so, 我仲有個半月時間玩, 我下個星期就去買bb東東 (我係一啲都未買), 希望我趕得切洗得晒啲嘢啦~~~

大宅

有正料
一定要入去睇下:D

http://www.juscocityhk.com/forjuscoupdate/promotion/always_update/pin.htm

迪士尼繽紛夏日營,你地知吾知呀????

我琴日換左3張飛, 係9月2日,可以玩6個鐘
詳程你地去睇下喇

大宅

原文章由 winnieko1022 於 07-8-6 15:52 發表
有正料
一定要入去睇下:D

http://www.juscocityhk.com/forjuscoupdate/promotion/always_update/pin.htm

迪士尼繽紛夏日營,你地知吾知呀????

你地有冇去換飛呀???:loveliness:
我聽人講換晒lu

首頁
23456...39

尾頁

跳至