自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:求救: 有無又好又唔咁貴嘅狗酒店或寄托服務介紹

都唔係呀,我隻狗去個間都唔錯呀

http://hk.photos.yahoo.com/chanhokaling

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+creambb+於+14-02-04+發表唔

原帖由 kuromi_kuromi 於 14-02-04 發表
咁我好好彩,搵到間非常好,好錫我隻狗,每次帶隻臭豬去佢都開心到不得了,直頭唔願返屋企,令我每年可以好 ...
我想知邊間呀?可否 pm. thanks.

男爵府

回覆 kuromi_kuromi 的帖子

我都想知, thanks

男爵府

回覆:求救: 有無又好又唔咁貴嘅狗酒店或寄托服務介紹?

我都有養狗狗,真係唔放心放係狗酒店,而家同朋友互相照顧,邊個去旅行就放係對方屋企,今日朋友先拎左狗狗去我度住幾日,你睇下有冇朋友可以幫手啦,大家以後都可安安樂樂去玩,其實真係幾好架

子爵府

引用:Quote:原帖由+肥桔+於+14-02-04+發表真係無

原帖由 kuromi_kuromi 於 14-02-04 發表
你咁講即係全港咁多間你都試過晒?
試過幾間囉。又唔好講話要全港試過晒!!同埋好多狗酒店發生事,狗主要suffer晒,好慘痛!!預防勝於治療啫!畢竟都係自己寶貝!有邊個想受傷?

大宅

引用:Quote:原帖由+creambb+於+14-02-04+發表唔

咁我好好彩,搵到間非常好,好錫我隻狗,每次帶隻臭豬去佢都開心到不得了,直頭唔願返屋企,令我每年可以好 ...
可以Pm我嗎?謝謝!!

珍珠宮

我去旅行都係放係間小型寵物美容到,100蚊日,個女仔ok可wtsapp您知每日情況,100蚊日,但我私自加300等佢有心d照顧,在太子,但要沖一次涼或剪毛,160\\300

珍珠宮

引用:我去旅行都係放係間小型寵物美容到,100蚊

原帖由 Justforyouss 於 14-02-05 發表
我去旅行都係放係間小型寵物美容到,100蚊日,個女仔ok可wtsapp您知每日情況,100蚊日,但我私自加300等佢 ...
但您要恆量啦,因為佢不同一般狗酒店要出士針卡,每次入住我都滴晒野,so far無事

男爵府

引用:冇1間可靠,千期唔好試,有d+shop表面好靚好

原帖由 creambb 於 14-02-04 發表
冇1間可靠,千期唔好試,有d shop表面好靚好企理 ,其實都係衰到爆
我試過去完旅行返黎,我家大爺成身紅腫,我嬲到喊心痛死從此之後,出門都係放係爸媽到照顧

大宅

有朋友試過住狗酒店,之後養到成身蚤反黎

男爵府

天水圍西鐵站--寵x宅 Tel: 2479 9999. 你試下問呢間啦.

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kuromi_kuromi 發表於 14-2-4 23:36
PM埋我丫,THANKS!!

公爵府

2018復活節勳章

其實無一間狗酒店係安全,因為佢哋唔係24小時standby,我問過就算有cam獨立影住,如半夜你睇cam見到狗仔有事,佢哋話唔會半夜揾人返去睇

最好都係揾朋友家人幫手湊幾日

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

以前住過 dogotxx , OK

poppyoliver  呢間我都覺得幾好,服務一流  發表於 14-2-17 08:45

男爵府

BK Milk勳章

可唔可以比contact我?我可能需要用2晚!唔該

男爵府

BK Milk勳章

引用:都唔係呀,我隻狗去個間都唔錯呀

原帖由 俊浩BB媽 於 14-02-04 發表
都唔係呀,我隻狗去個間都唔錯呀
可否比個contact呀?thx

俊浩BB媽  蓮花犬舍  發表於 14-2-5 12:42

男爵府

BK Milk勳章

引用:我去旅行都係放係間小型寵物美容到,100蚊

原帖由 Justforyouss 於 14-02-05 發表
我去旅行都係放係間小型寵物美容到,100蚊日,個女仔ok可wtsapp您知每日情況,100蚊日,但我私自加300等佢 ...
可否pm我資料?我有需要用,thx

大宅

可唔可pm我資料呀

大宅

今次要去兩星期,真係頭都大埋

別墅

回覆 懶訓豬豬 的帖子

我朋友在屯門經營狗酒店, 環境好好, 打理得企理乾淨, 並有提供接送服務, 好方便的, 而且價錢吾算貴. 每個房都有室內及室外草地私人空間。我覺得價錢合理

Small Room (Indoor Room 35ft + 50ft outdoor area) - $3000/月, $120/日.

Large Room (Indoor Room 50ft + 50ft outdoor area) - $3500/月, $150/日.

首頁

尾頁

跳至