自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:有冇人覺得來自星星的你好一般

自己啱睇咪得囉。

正如當年的天國的階梯,我睇到想講鬧人,啲情節慢到不得了,睇咗一陣唔睇,唔識欣賞

大宅

回覆:cp3g 的帖子

其實每個人既觀感都唔同,所以點解電視台或電影會有咁多種類呢?就係咁解囉!如果有人新鬼片,我都係驚架,但又可睇可唔睇,但有d人,一有鬼片就去睇,喱d未不同之處囉,所以每套電視劇或電影都會有人鍾意同唔鍾意,其實無所謂啦!自己覺得好睇就繼續,無興趣未睇其他囉

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

未開始睇

禁止訪問

引用:全城都話好好好好睇,我睇到第四集,雖然都唔

男爵府

我初頭都係飛黎睇
睇完晒先翻睇 感覺仲正

大宅

我自己就覺得星星未至於要追黎睇果種,但都ok,反而因為金秀賢而去睇擁抱太陽的月亮,點知好好睇,追黎睇,我覺得金秀賢做擁月做得仲好。

子爵府

引用:我自己就覺得星星未至於要追黎睇果種,但都

原帖由 藍莓 於 14-02-22 發表
我自己就覺得星星未至於要追黎睇果種,但都ok,反而因為金秀賢而去睇擁抱太陽的月亮,點知好好睇,追黎睇, ...
見到是古裝有啲驚唔啱自己口味,見你咁講今晚試吓先

子爵府

故事真係唔錯,但男女主真係唔襯,好難投入。

珍珠宮

畀面勳章

我無睇呀

大宅

睇左少少,但唔太欣賞韓男,個個個樣都陰陰濕濕咁,唔知係咪呢啲就係叫型。我中意曰本木材,竹野內反町呢啲不覊型格。

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我都覺得好一般啊,睇左一集已經五想睇了,朋友话睇落去好睇,隔左好多日又睇翻衣家睇到15集了,覺得冇咩特别啊,甘以前果種追到五想訓覺的感覺

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

第5 集開始緊張

抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

大宅

頭果幾集一般,之後就好好睇,我一集追一集,中哂毒…

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得劇情老土

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我自己就覺得星星未至於要追黎睇果種,但都

原帖由 藍莓 於 14-02-22 發表
我自己就覺得星星未至於要追黎睇果種,但都ok,反而因為金秀賢而去睇擁抱太陽的月亮,點知好好睇,追黎睇, ...
我都係等緊星星時用左3日追晒擁抱太陽的月亮… 佢個套真係做得幾好… 跟住睇返星星就覺得佢唔係木口木面0靚仔樣… 係劇情雖要者…

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

我開頭睇係睇全智賢… 佢呢套真係做得好放好好笑… 搞笑戲good… 但係深情傷心又得喎… 因為佢所以代入到… 代入到套戲就好睇好多…

大宅

唔覺得真係咁好睇

水晶宮

引用:我去到第10先有動力,之前睇君主同秘密花園

原帖由 chrisdina 於 14-02-22 發表
我去到第10先有動力,之前睇君主同秘密花園真係停唔到
我反而停左在第十集

男爵府

引用:我都係睇到第四集停咗係度一星期都未有意欲

原帖由 我愛唐英年 於 14-02-22 發表
我都係睇到第四集停咗係度一星期都未有意欲開黎睇
我都係喎!停左係到,唔想再禁

伯爵府

我都未睇,仲追緊台劇。。近排睇緊胡宇威既戲,未有空睇星星~不過我對韓劇既興趣不大,可能無乜邊個韓星我覺得係想睇

大b駿逸細b駿晞

首頁

尾頁

跳至