跳至

首頁

尾頁

大宅

有無去咗聽?對全日班嘅學習模式(早上學券課程,下午自訂課程) 好有興趣,但學校太新,唔知教得好唔好。大家討論下

大宅

有去.感覺全日班好似好貴.3600一個月.

別墅

回覆:2pmama 的帖子

校舍唔得,冬天都禁多蚊!全日班好夾梗來,用正價計要成5千多,又不包lunch……

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:有去.感覺全日班好似好貴.3600一個月.

原帖由 佩熙媽咪 於 14-02-24 發表
有去.感覺全日班好似好貴.3600一個月.
扣左學券3600定未扣?

別墅

回覆:李豆豆 的帖子

早上扣左學劵$700,下午無學劵$2890, 加埋$3600, 自備lunch box, 返九放四點半。上午返教育局定的課程,下午無學券叫做增潤班,上多元智能課程…… 我之前interview幾間有學券的幼園,都是行多元智能,唔明點解佢要增潤班先有,如果教育局無批佢地行全日班,而佢地這樣夾硬搞,好似唔係禁好囉!

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:早上扣左學劵$700,下午無學劵$2890,+加埋$

原帖由 Cmjelly 於 14-02-25 發表
早上扣左學劵$700,下午無學劵$2890, 加埋$3600, 自備lunch box, 返九放四點半。上午返教育局定的課程,下 ...
好貴喎!
如果淨讀上午,扣埋都要700,咪貴過晒元朗既學券幼稚園?

大宅

回覆:遵道幼稚園簡介會

貴過肖真

大宅

回覆:xingrola 的帖子

咁如果只揀上/下午班,呢間本身又係咪好學校呢?

別墅

回覆:遵道幼稚園簡介會

係咪西鐵元朗站附近個間,如果係,前身好似係中學,現在搞幼稚園?

大宅

回覆:hcyycheung 的帖子

係呀,對呢間學校有無認識?

大宅

咁貴面試都唔想去...

複式洋房

呢間學校係老千搞㗎。無牌無資料。您們可以睇下其他post. 千萬唔好去讀,小朋友教育好重要,被騙子集團教,諗到後果會點。
仲有,邊有噤奇怪,下午唔係學券。 諗下都知跟住讀落去佢哋要您點啦!

男爵府

引用:呢間學校係老千搞㗎。無牌無資料。您們可以

原帖由 carynmama 於 14-08-25 發表
呢間學校係老千搞㗎。無牌無資料。您們可以睇下其他post. 千萬唔好去讀,小朋友教育好重要,被騙子集團教, ...
我都覺呢間野乜都呃,果陣明明未有牌又叫我交左錢先,而且又話自己已經拎牌,後來我打去教育局...教育局叫我吾好交錢而且仲話左佢地一餐而且呢間野個老闆係dr美容果個黎

首頁

尾頁

跳至