夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題。拆穿定扮唔知?

侯爵府

回覆:如果bf or C6 話冇用wechat,但自己無意見到佢玩,你會點?

我同ex試過,即爆佢鑊,斷正即死狗

8-)

男爵府

二小姐 發表於 14-2-25 17:48

大宅

引用:我同ex試過,即爆佢鑊,斷正即死狗

原帖由 二小姐 於 14-02-25 發表
即係扮唔知好過?

大宅

引用:Quote:原帖由+二小姐+於+14-02-25+發表我同

原帖由 silent_audrey 於 14-02-25 發表
即係扮唔知好過?
點解要扮吾知?一定要俾佢知!收佢皮!

大宅

引用:Quote:原帖由+silent_audrey+於+14-02-25+

原帖由 GARNETT 於 14-02-25 發表
點解要扮吾知?一定要俾佢知!收佢皮!
佢玩得好私縮,有人send voice message

侯爵府

尼個有時間問題,可能你問個陣真係冇,後期有。我會即埸再問,如答冇,同其他Jm一樣即爆!身冇屎講咩大話?

Shashimi   agree.  免得男人以為我地女人好易扼  發表於 14-2-26 15:53

禁止訪問

回覆:如果bf or C6 話冇用wechat,但自己無意見到佢玩,你會點?

大宅

如果唔即時爆要搜集定證據,如果唔係鬧交先講出黎,佢一定死口唔認,

禁止訪問

珍珠宮

引用:Wechat+係狗公,狗女嘅集中地。 +

原帖由 ironjm 於 14-02-25 發表
Wechat 係狗公,狗女嘅集中地。
又唔好咁講,我都有裝。wechat功能就死嘅,人就生嘅,點用係個人啫。不過狗就應該唔識用wechat.

rachel_ching  Agree  發表於 14-2-27 22:22
Miss007  agree  發表於 14-2-27 19:47

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+GARNETT+於+14-02-25+發表點

原帖由 silent_audrey 於 14-02-25 發表
佢玩得好私縮,有人send voice message
如果你肯定佢有,而且玩得鬼鼠,你咪即場光明正大同佢講,有玩咪有玩囉,咁大個人認為啱就做,冇必要咁細路仔啦。提醒佢講大話時要顧及你智慧。

侯爵府

引用:尼個有時間問題,可能你問個陣真係冇,後期

原帖由 jackiemei 於 14-02-25 發表
尼個有時間問題,可能你問個陣真係冇,後期有。我會即埸再問,如答冇,同其他Jm一樣即爆!身冇屎講咩大話? ...
Ex之前有裝,俾我發現同第二個女人的事,我要佢即delete, 而家會random check佢手機。

而家電話的mon咁大,有一次俾我見到大大個wechat icon,即爆佢,佢就話啱啱裝,因為我個日同個女仔食飯無陪到佢,佢先上wechat同人傾下計。

我鬧爆佢只係一餐飯時間就咁不甘寂寞。

8-)

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+jackiemei+於+14-02-25+發表

原帖由 二小姐 於 14-02-27 發表
Ex之前有裝,俾我發現同第二個女人的事,我要佢即delete, 而家會random check佢手機。

而家電話的mon咁大 ...
Wechat功能真係滿足某d人㗎,可以set提醒時間,用android機㩒2吓又隱藏左個apps,同埋根本剷左再裝好方便,甚至有人剷左都未知自己d information重存在。(如果剷line會即icon都冇埋)
有人咪簡單d一瞓醒出門口返工就裝,回家入門口前就剷,好方便。
都係嗰句,個apps係死嘅,人就生嘅,睇嗰個人點用。

大宅

回覆:silent_audrey 的帖子

不誠實很討厭!如果係BF,會考慮唔要,byebye了,拆穿都費事。如果係C6,要弄清楚點解講大話,用wechat做乜,開心見誠溝通。呢個唔係有無app嘅問題,係唔坦白嘅問題。

禁止訪問

大宅

不好意思, 我唔係好清楚, 但wechat真係甘得人驚?
我老公前兩日身痕又走去裝wechat, 仲幫我裝埋...=.=!

大宅

引用:Quote:原帖由+silent_audrey+於+14-02-25+

原帖由 fupigpig 於 14-02-26 發表
如果你肯定佢有,而且玩得鬼鼠,你咪即場光明正大同佢講,有玩咪有玩囉,咁大個人認為啱就做,冇必要咁細路 ...
根本我search 佢電話,發現有account, 但名同图片證明唔似佢。男性朋友叫我不要揭穿,反而要对佢更熱情。佢的確好小心,出面有好多女性朋友。

大宅

引用:Quote:原帖由+jackiemei+於+14-02-25+發表

原帖由 二小姐 於 14-02-27 發表

而家電話的mon咁大 ...
你好勇敢,我比佢食住,好多嘢不知道。

子爵府

回覆:silent_audrey 的帖子

篤爆佢

首頁

尾頁

跳至