跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位jm,你地有無三藩市口啤好既移民律師介紹呀?我聽人講搵華人服務處比較好,係咪真?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

其實你如果識英文的話唔駛搵人搞,自己填表交錢都得,以前就煩D,
而家咩都可以上網,連過數都得,又可以查個檔案進度。
我屋企人以前俾錢去移民律師度搞,結果被呃要俾雙倍錢,又拖咗時間。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

複式洋房

回覆:rose-mag 的帖子

Thx,我聽朋友講三藩市係好多呃錢的。其實我可以係香港申請嗎?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Thx,我聽朋友講三藩市係好多呃錢的。其實我

原帖由 lehcar_208 於 14-02-27 發表
Thx,我聽朋友講三藩市係好多呃錢的。其實我可以係香港申請嗎?
我唔知係唔好多,反正我家人遇到過,至於你之前提過華人服務社,一樣係做生意嘅,唔係志願團體或義工,所有代辦手續都係收錢嘅,亦見識過佢地填表填錯,所以我無comment. 我係識人專幫人搞移民,但我唔知佢收費係點,所以唔識答你。
其實你識上網識英文的話唔難搞,上www.uscis.gov 睇清楚手續細節,download 有關表格,填好交錢寄番去就得架啦,應該唔難,呢度都有姊妹係自己搞晒嚟埋啦。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

複式洋房

回覆:rose-mag 的帖子

Thx 咁我諗係三藩市既親戚可以幫到爸爸安排。好啦

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:各位jm,你地有無三藩市口啤好既移民律師介

原帖由 lehcar_208 於 14-02-27 發表
各位jm,你地有無三藩市口啤好既移民律師介紹呀?我聽人講搵華人服務處比較好,係咪真?

...
個陣陪朋友去金山華人服務社,個度d 職員好好,話我朋友識睇英文,自己申請得啦!唔收錢提供埋資料俾我朋友添。

複式洋房

回覆:sfmeow 的帖子

Thx…英文應該唔係問題既。咁等我問下佢近唔近個到先。

首頁

尾頁

跳至