自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

原文章由 kitty0502 於 07-8-2 20:06 發表

真定假呀

買左部LCD電視即刻影低佢放做bk大頭相,你做唔做得出丫?
咁肉酸大曬冷我就做唔出喇!(其實部電視張相都唔知係咪佢自己既定係上網search既) 雖然我都睇緊LCD電視。
仲有,話自己搬大屋搬去邊度邊度豪宅,你識唔識吹呢d水先~?

大宅

原文章由 LingLing40 於 07-8-2 20:20 發表
狐狸終於露出尾巴 我都忍左佢好多年喇~
想當年,(終於諗起) 其實唔止我個friend,連我都俾佢xyz過!
好似又係因為我踢爆佢d衰野

0甘激?

可不可以分享0下?

子爵府

原文章由 manfatcentre 於 07-8-2 19:46 發表
拿..........

我對某人印象係, 人地朔做到好有米. 小朋友讀international school

生活好富足,有d大口氣............

講真吖....如果一個人真係有錢係唔會成日掛住口邊架 依位人兄就成日要講比人知佢點有錢屋企幾咁富豪

咁富豪就唔洗出黎扼D媽媽錢啦,講比人知幾有錢都冇人信啦,重話自己住大屋 住狗屋就有妳份 真係笑大人個口呀:lol :lol 咁叫有錢:lol :lol :lol

[ 本文章最後由 tobykin2006 於 07-8-2 20:34 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章

原文章由 LingLing40 於 07-8-2 20:23 發表

買左部LCD電視即刻影低佢放做bk大頭相,你做唔做得出丫?
咁肉酸大曬冷我就做唔出喇!(其實部電視張相都唔知係咪佢自己既定係上網search既) 雖然我都睇緊LCD電視。
仲有,話自己搬大屋搬去邊度邊度豪宅, ...

車,依家d Lcd通街都係啦,我屋企都有2部,我都影下做大頭相先

水晶宮

好媽媽勳章

原文章由 LingLing40 於 07-8-2 20:20 發表
狐狸終於露出尾巴 我都忍左佢好多年喇~
想當年,(終於諗起) 其實唔止我個friend,連我都俾佢xyz過!
好似又係因為我踢爆佢d衰野

咁咪比你入到位 咩咁大仇口呀

民房

原文章由 VIC-E-E 於 07-8-2 20:24 發表

0甘激?

可不可以分享0下?

我年紀大機器壞,個腦冇人地記得咁多野
要刺激下先會諗得番起。等我再組織下,再諗番起先一次過講出黎啦~

民房

原文章由 kitty0502 於 07-8-2 20:39 發表

咁咪比你入到位 咩咁大仇口呀

冇~ 原本都冇諗住講d咩! 點知今日一入返黎就見倒......
啊! 原來係熟客仔~ 即刻打個突又醒起番d野

水晶宮

好媽媽勳章

原文章由 LingLing40 於 07-8-2 21:26 發表

我年紀大機器壞,個腦冇人地記得咁多野
要刺激下先會諗得番起。等我再組織下,再諗番起先一次過講出黎啦~

仲要d咩可以激下你呀

水晶宮

好媽媽勳章

原文章由 LingLing40 於 07-8-2 21:28 發表

冇~ 原本都冇諗住講d咩! 點知今日一入返黎就見倒......
啊! 原來係熟客仔~ 即刻打個突又醒起番d野

乜原來有前科

大宅

甘嘅行為真係唔要得

NO GOOD 呀

民房

佢尋日都有pm我 咁賤架,仲夠膽拎出黎賣

大宅

畀面勳章

OH, TOO BAD 咁既人都有既.
媽媽: Irene    囡囡: 穎穎, 悠悠

民房

呢個人真係cheap到爆,
依家仲轉左去賣減肥藥
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1064618&extra=page%3D1&page=5

各位媽咪小心受騙

大宅

佢個袋100%係假
我爆左件事出黎之後佢pm我叫我打比佢講清楚
一開始佢都話自己個袋係真
又話有單,咁我就話你有單咪post上去bk度澄清囉
唔使同我講咁多架
我話你依家如果認左我會去del個topic
跟住佢認左
咁我都去改topic名pls del

Blythe_miki做人要講下良心
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1064618&extra=page%3D1

男爵府

點解可以係美容版賣野,但又無版主del既.
原文章由 靚女Heidi 於 07-9-2 13:47 發表
呢個人真係cheap到爆,
依家仲轉左去賣減肥藥
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1064618&extra=page%3D1&page=5

各位媽咪小心受騙

禁止發言

伯爵府

環保接龍勳章

佢真係好衰喎~ 賣假袋都係呃左錢丫
e+賣減肥藥喎, 點知d藥有冇問題架
成日有報導d減肥藥出事架麻
大家唔好亂食藥呀~~

子爵府

原文章由 我愛小魔怪 於 07-9-3 01:16 發表
佢真係好衰喎~ 賣假袋都係呃左錢丫
e+賣減肥藥喎, 點知d藥有冇問題架
成日有報導d減肥藥出事架麻
大家唔好亂食藥呀~~

大家有冇留意到.....幫佢買減肥藥的bk會員都是新國民.唔知係唔係佢自己開過新account 扮晒係其它bk媽咪幫佢買.收到貨...等其它想買的bk媽咪放心去買呢???
唔知大家明唔明我講咩呢??

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 abu_cheung 於 07-9-3 02:22 發表

大家有冇留意到.....幫佢買減肥藥的bk會員都是新國民.唔知係唔係佢自己開過新account 扮晒係其它bk媽咪幫佢買.收到貨...等其它想買的bk媽咪放心去買呢???
唔知大家明唔明我講咩呢?? ...

好唔要得呀
禁既人

男爵府

藥都可以亂食ga咩?????
又唔知咩名 ??又唔知咩成份 ,又唔知有無認可 ,又無講佢個uncle 叫咩名......點解咁多mami 會買既???
食壞人點算呀??????
賣得假袋話係真.....咁li 個人既誠信都有d問題wor....
我覺得mami 們要小心d lor...
亂食藥...如果真係有咩事,...可以搵邊個負責呀???????

首頁

尾頁

跳至