母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

全人奶8.5個月....
之前試過幾次塞發炎睇醫生...好明顯摸到有硬,食完藥無事好番....

上星期又痛...痛到入心入肺...無硬架....睇醫生醫生話係細菌感染....阿B都咁大,人的口腔始終有好多細菌,加上小朋友而家乜都放入口...之後就埋身...所以就咁。。。。

但係真係好痛呀。。。。已經睇左兩次醫生,但仲未好,痛到我面青青,埋身又痛,PUMP出黎又痛,總之有奶出就痛,痛到蟻咬咁。。

有冇媽咪試過?點算

男爵府

回覆:MaYau620 的帖子

我唔知係咪細菌,但痛到個人頭暈暈。醫生話一定要揸哂d奶出黎先會好, 我用手揸左一日, 第2日就差距不多好反, 真係痛到喊

別墅

引用:我唔知係咪細菌,但痛到個人頭暈暈。醫生話

原帖由 catping 於 14-03-07 發表
我唔知係咪細菌,但痛到個人頭暈暈。醫生話一定要揸哂d奶出黎先會好, 我用手揸左一日, 第2日就差距不多好反, ...
你係咪塞咋?
我想話我仲痛緊

禁止訪問

回覆:MaYau620 的帖子

別墅

引用:有冇食過happy+ducts+同用mastitis+compres

原帖由 maag 於 14-03-12 發表
有冇食過happy ducts 同用mastitis compress? 我試過兩次塞到痛,用左三日竟然好番。之後,我一塞未痛就即 ...
但係我吾係塞wor..... 無塞無硬

別墅

回覆:真係好痛.....HELP!!!

岩岩睇多次醫生,個醫生係咁話BB8個月再飲人奶無用,係咁叫我戒左去😒😒😒😒

真係想一拳打瓜佢👊💢💢😡

男爵府

引用:岩岩睇多次醫生,個醫生係咁話BB8個月再飲

原帖由 MaYau620 於 14-03-12 發表
岩岩睇多次醫生,個醫生係咁話BB8個月再飲人奶無用,係咁叫我戒左去😒😒😒😒
...
吓, 男定女, 醫生點會咁講, 可能佢冇仔女

別墅

引用:Quote:原帖由+MaYau620+於+14-03-12+發表岩

原帖由 catping 於 14-03-12 發表
吓, 男定女, 醫生點會咁講, 可能佢冇仔女

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊