想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請教路~~
thx

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實都好多傳言,有D就話老公食多菜,老婆就食多肉,有D就睇清宮圖,有D就話排卵前一,兩日,不過我就比老公食多菜,又計埋清宮圖,唔知得唔得,因為我都想生個囡囡,而家睇今個月可唔可以Bingo啦因為我今年得返呢個月可以生囡囡,但如果個天要我生多個仔,我都無問題,因為都係自己既,希望你成功啦

大宅

me too... i got bay boy already... love to have girl if possible.... really want to have girl... coz very cute to dress her up... hope we can success if we can.... i tell hubby eat more vegies... but he called he eat more already..but not really...tell him to take hot shower before xx.... but no.....

but those chinese calender say till nov to have girl... but don't care... coz i dont know if that true... but only have xx before o day.... hope i will bingo soon

原文章由 焯賢媽咪 於 07-8-3 09:17 發表
其實都好多傳言,有D就話老公食多菜,老婆就食多肉,有D就睇清宮圖,有D就話排卵前一,兩日,不過我就比老公食多菜,又計埋清宮圖,唔知得唔得,因為我都想生個囡囡,而家睇今個月可唔可以Bingo啦因為我今年得返呢個月可以 ...

男爵府

請問可唔可以俾清宮圖資料我呀!
我已經有個女,如果再生都想生個女,因為囡囡好可愛呀!

原文章由 焯賢媽咪 於 07-8-3 09:17 發表
其實都好多傳言,有D就話老公食多菜,老婆就食多肉,有D就睇清宮圖,有D就話排卵前一,兩日,不過我就比老公食多菜,又計埋清宮圖,唔知得唔得,因為我都想生個囡囡,而家睇今個月可唔可以Bingo啦因為我今年得返呢個月可以 ...

伯爵府

http://hk.geocities.com/scarlet_ws/new_page_21.htm

我都鐘意女,因為可以同佢扮靚,衫仔D款又多D,同埋我地有個囝既,梗係想有個囡湊個"好"字啦,哈哈,希望大家可以生到個女,快D Bingo

珍珠宮

我都想知呀!
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

大宅

原文章由 emily192chan 於 07-8-3 12:51 發表
請問可唔可以俾清宮圖資料我呀!
我已經有個女,如果再生都想生個女,因為囡囡好可愛呀!

其實清宮圖有幾個,唔知邊個先準喎
http://hk.geocities.com/scarlet_ws/new_page_21.htm

http://www.dadupo.com.tw/pana-all.htm

[ 本文章最後由 smile^v^ 於 07-8-3 14:14 編輯 ]

男爵府

我朋友話排卵前2-3日勤力d,今胎就係女喇!
我都要學下野!

伯爵府

甘如果排卵前一,兩日DODO,會唔會有機會係仔呢?因為如果夾埋清宮圖,又係正月中,排卵日又係同一日,差點算呢?

大宅

hi~文里文靜~你開工~我都開左了~不過仲未得呀~我又係想生女呀~你講既方法係可信架~因為女仔既精子比男仔既精子生存多24小時架~所以如果在排卵既日子前一天dodo~生女既機會就會大了~

珍珠宮

我都想生過女呀! 希望E個方法得啦!
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

首頁

尾頁

跳至