跳至

首頁

尾頁

洋房

尋睌訓覺時,有怪事發生.....

我個仔彈起身兩三次,當我老公叫佢訓低時,就突然聽倒有人講野,但唔係廣東話,我老公一想為個仔祈禱就唔陏得,持續左分幾鐘,幾次都係咁..... 我老公以前試過俾鬼責,佢話係咁既感覺,搞到我依家好擔心,我會同教會既牧師同傳道人傾下應該點做,請你地都為我家祈禱。謝!

大宅

^^其實我有左之後都經常係甘!不過其實你祈禱就無野!我以前都好驚鬼呢樣野,但其實佢傷害唔倒你,佢只係可以嚇你同令你驚!佢係唔可能傷害倒你,有時反而係因為人驚,自己傷害自己多!你再係甘就祈禱la!呢d野你唔好比佢知你驚,因為你驚就中佢計,佢就會更加嚇你,知道ma!
原文章由 labellecat 於 07-8-5 20:41 發表
尋睌訓覺時,有怪事發生.....

我個仔彈起身兩三次,當我老公叫佢訓低時,就突然聽倒有人講野,但唔係廣東話,我老公一想為個仔祈禱就唔陏得,持續左分幾鐘,幾次都係咁..... 我老公以前試過俾鬼責,佢話係咁 ...

洋房

其實我兩公婆都冇驚,只係奇怪會有咁既事發生,今晚臨訓前會同個仔一齊祈禱,趕走邪靈,求神既寶血潔淨我家,遮蓋保護我地。阿們!

大宅

labellecat,

放心~ 我會為妳一家禱告! 不要懷疑神的能力! 魔鬼在神眼中算不得甚麼!

原文章由 labellecat 於 07-8-5 21:38 發表
其實我兩公婆都冇驚,只係奇怪會有咁既事發生,今晚臨訓前會同個仔一齊祈禱,趕走邪靈,求神既寶血潔淨我家,遮蓋保護我地。阿們!

複式洋房

Agree with PearPear and 小靜. I will pray for your family. Be strong and have faith that God is the almighty one and he will protect you from all harm.

洋房

多謝你地,我會努力架啦,依家已經係凌晨點幾鐘,我個仔一直訓唔著,希望冇事啦.....

首頁

尾頁

跳至