自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:真的老了,不懂欣賞G.E.M 鄧紫棋

同感 幾時開始歌好唔好聽既標準由聽聲色 旋律 感情 變左而家既鬥高音 越嗌得大聲就越好聽呢?幾時聽過梅姐嗌過呢?咪一樣係神級!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

me too,我不懂欣賞

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

佢唔係唱得唔好,相反唱得好好,但未必個個鍾意,正如女高音男高音果d,我聽會打冷震

公爵府

同感

快樂擁抱我!

大宅

回覆:一世做兵 的帖子

你認真

大宅

Sorry 頭先覆錯

其實佢點解係又嗌唔係又嗌。。。。 聽覺疲努了

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

me too

聽到好累, 無論首歌講咩, 有幾傷感,

佢都唱到好澎湃咁

子爵府

引用:回覆+wingkichu+的帖子年紀輕輕有呢個程度

原帖由 fiona_k 於 14-03-16 發表
回覆 wingkichu 的帖子

年紀輕輕有呢個程度既歌藝已經唔錯喇, 將來仲有進步空間
每個人有唔同風格,澎湃係佢唱腔,我覺得好過好多好多人,希望佢性格唔好真係差,應該紅得起!

大宅

佢可能真係夠氣,但痴利根咁嘅發音我就唔識欣賞,一味嗌,嗌到唔知唱乜,聽佢唱歌,頭很痛。我年紀唔大,但總之就唔識欣賞佢

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

之從佢上咗大陸個歌唱比賽之後, 好似見親佢唱歌首首都係嗌咁...同埋唔明點解佢次次唱歌個樣都好似人人得罪佢咁, 板起塊面扮串...

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

佢係唱得好

但係首首歌都淨係嗌, 好難令人覺得想一聽再聽再三聽, 因為聽多2次已經覺得好嘈
.........................................

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ME2

得個嗌字~~

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

I like 茜拉~呢個先係勁

珍珠宮

我又幾like GEM
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

佢夠氣、大聲..但唔睇字幕..我真係唔知佢唱乜~~

伯爵府

唔識欣賞,對佢嘅唱功無乜感覺,腦海印象只有痴利根同大嗌

珍珠宮

睛靈勳章

從來唔覺得佢唱緊歌,佢只係演繹緊某一種歌唱技巧

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

引用:佢而加先23歲+大把世界~可以慢慢學,等佢多d

原帖由 samson11121 於 14-03-16 發表
佢而加先23歲 大把世界~可以慢慢學,等佢多d歌路同感情~無謂一腳踩死人,你地都唔會睇死自己仔女一世都唔會進 ...
agree

而且呢個係比賽,如果唔show off, 已經可能比人out 左

新一代佢算係咁啦,其他根本無一個記得佢個名

首頁

尾頁

跳至