跳至

首頁

尾頁

洋房

唔知點解亞B近排抱住暗佢瞓著覺, 一放落床仔就醒, 真係抱到手軟~ 各位媽咪有無咁既煩惱呢? 都唔知點解? 點算呀?

大宅

我呀b都係咁, 只係扭抱啫..要忍心唔抱幾日先可以改善!

大宅

好媽媽勳章

我個b早期都係咁, 我就由得佢喊, 要忍心幾日, 之後就冇事了. 不過呢個做法要冇其他人先做到, 因為如果你屋企有其他人, 特別係老人家, 佢o地會仲抱得快過你呀.

侯爵府

原文章由 Candykok 於 07-8-17 01:48 發表
我個b早期都係咁, 我就由得佢喊, 要忍心幾日, 之後就冇事了. 不過呢個做法要冇其他人先做到, 因為如果你屋企有其他人, 特別係老人家, 佢o地會仲抱得快過你呀.

我晞晞以前都要抱住暗瞓架, 又係一放床仔就醒 + 喊! 99一個箭步就去挽晞晞. 攪到晞晞已經完全放棄左佢張床仔,同我地一齊訓囉!! 不過呢, 同我地瞓, 佢唔洗再暗. 放低就肯自己瞓, 都有好處既!!!

複式洋房

原文章由 jjwmkk 於 07-8-17 10:40 發表

我晞晞以前都要抱住暗瞓架, 又係一放床仔就醒 + 喊! 99一個箭步就去挽晞晞. 攪到晞晞已經完全放棄左佢張床仔,同我地一齊訓囉!! 不過呢, 同我地瞓, 佢唔洗再暗. 放低就肯自己瞓, 都有好處 ...

Me too , 以前恩恩一喊! 99一個箭步就去抱佢, 搞到返去我屋企都要抱, 我隻手抱到發痰, 要睇醫生+食藥, 帶護腕, 佢先知會影響人, 就開始唔抱咁多, 有時由得佢喊一陣囉.
依家既新方法 (亦係好無耐要用), 就係恩恩要食住隻手指訓, 訓著左就自己跌番隻手出來囉......
不過就唔洗抱, 自己係床仔, 啜啜下訓著喇..

複式洋房

真係要忍心先得. e+平時日頭佢唔睡時,就放bb係bb車坐下,咁都可頂得到一陣,唔駛抱到手軟丫麻.

子爵府

我排就係放亮晶晶o係大床度, 比奶咀+長形米袋佢欖, 我就訓佢側邊, 拍下拍下佢就會訓

洋房

唉! 我囝囝係比92, 99湊既, 亞囝一喊! 92/99又係一個箭步就去抱佢, 我weekend 湊佢返去我屋企都要抱, 我隻手都係抱到發痰, 要睇醫生+食藥, 但我62/99都無反應, 唔知會影響人, 但就同我投訴話亞囝好 , 成日要人抱, 都係佢地自已做成!:tongue:

首頁

尾頁

跳至