自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

神仙都難救
我去買券果陣個職員講明一定唔可以唔見張換領券
因為一定要用張換領券先換到煲,唔見左就冇架喇

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:萬寧staub換領券俾工人丢咗

叫佢賠

大宅

引用:神仙都難救我去買券果陣個職員講明一定唔可

原帖由 阿紫 於 14-04-01 發表
神仙都難救
我去買券果陣個職員講明一定唔可以唔見張換領券
因為一定要用張換領券先換到煲,唔見左就冇架喇: ...
你有冇單係手, 或者留左電話?我之前換喼, 職員都係咁樣同我講, 唔可以唔見張換領劵, 但我真係唔見左, 但都拎到喼

大宅

引用:Quote:原帖由+amenbean+於+14-04-01+發表萬

原帖由 tkop 於 14-04-01 發表
做咩問都唔問就丟左
我放喺床頭,工人話以為係普通雜誌嘅紙,所以掉咗

大宅

引用:Quote:原帖由+阿紫+於+14-04-01+發表神仙都

原帖由 lylyluck 於 14-04-01 發表
你有冇單係手, 或者留左電話?我之前換喼, 職員都係咁樣同我講, 唔可以唔見張換領劵, 但我真係唔見左, ...
我有keep張黑白機單,sms都未delete。聽日再問吓萬O可以點做,希望有辦法啦!
BTW,想請問妳係點樣可以攞番個喼,thx?

子爵府

回覆:萬寧staub換領券俾工人丢咗

如對本人內容有意見, 不喜勿插!!! 謝謝!!!

大宅

引用:Quote:原帖由 lylyluck 於 14-04-01 發表你

原帖由 amenbean 於 14-04-01 發表
我有keep張黑白機單,sms都未delete。聽日再問吓萬O可以點做,希望有辦法啦!
BTW,想請問妳係點樣可以攞番 ...
我唔係好記得啦, 我唔見左張換領劵, 但好似有單/有留電話, 去到同萬寧講我唔見換領劵,但有單/留電話, 叫他地幫我check下

amenbean  唔該晒,聽日睇吓可以點攪先  發表於 14-4-2 00:25

公爵府

侯爵府

zitzai 發表於 14-4-1 23:02
掉咗定佢換咗收埋個煲。真掉又好假唔見又好,佢嘔唔番張單出來,叫佢賠補錢個銀碼都好,咪等佢咁 ...
我都係咁話,等佢掉得咁過引
睇佢下次仲敢唔敢唔問過主人就掉野

首頁

尾頁

跳至