美容扮靚

跳至

首頁
12345...44

尾頁

大宅

經搜集資料及介紹下,join左某知名女牙醫的隱適美療程。昨天已看電腦圖,再過幾個星期就可以上㧜啦,期待期待。
因為以前㧜過傳統果隻,不會太擔心痛不痛的問題,但我的case要磨牙,要磨走0.3mmx4,嗚嗚嗚嗚 :' (

大家又要唔要磨牙?磨了後又有冇出現問題lei?
請分享!

*會keep住更新狀況

子爵府

回覆:Cool牙經驗分享(第一次開post :> )

係咪好貴架,使5使幾萬架。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

大宅

回覆 呀咩956 的帖子

原價$38,000,經介紹有10% off,而且包療程內無限次洗牙呀(hehe, 呢點我勁like)。其實我都格過價,比較我睇開gei牙醫$46,000(未包X-Ray 等雜項收費)平少少啦。
不過聽講四月adjust左個discount,要知詳情可pm你資料,你可以打電話去問下。

So far 覺得服務ok,d牙醫及姑娘態度唔錯,不過lei,最重要係成效,由於我未開始上㧜,呢點暫不能評論,只見forum有不錯評價加上價錢都ok,我又心急想快d㧜,consult 完就立刻落訂Lu 。

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

點解又再cool?D牙走口左位?

大宅

回覆 sodababy 的帖子

我10年前cool的,㧜完效果我滿意gei,由於當時疏於帶retainer ,d牙開始哨番,怪自己少不更事,白白犧牲左4隻健康gei牙。;(

大宅

有無人可以分享被磨牙經驗吖?
想瞭解多d ~

男爵府

題外話, cool 牙可唔可以較番到歪面?

大宅

回覆 vivi_C 的帖子

下,歪面?咁嚴重??以前牙醫話我知cool牙對面形有幫助。但歪面我覺得應該揾整形科醫生好d。

男爵府

引用:回覆+vivi_C+的帖子下,歪面?咁嚴重??以

原帖由 katy_katy 於 14-04-07 發表

下,歪面?咁嚴重??以前牙醫話我知cool牙對面形有幫助。但歪面我覺得應該揾整形科醫 ...
Sorry, 應該係大細面,cool 完有冇幫助?

大宅

係咪因為牙齒造成ga?不如你直接打個電話或make個appointment consult下個牙醫啦,反正唔駛$。
你想的話,再pm 你資料。

purple_onion  pls pm me the details.  發表於 14-4-7 22:22

別墅

can u pm me the details? thanks!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 katy_katy 的帖子

請問是否可以不脱牙,也可以cool 牙?

大宅

回覆 快樂鳥 的帖子

要睇下你個case係點架,大部分都要剝牙,即使唔剝牙都要磨牙架

大宅

嘩,由consultation 到上㧜等左足足3個多月,今早開始帶no.1㧜lu,暫時未有唔習慣,陣間食吓野再觀察觀察先。

牙醫話過2個星期就幫我上attachments,到時個㧜會緊d gei。

男爵府

想問下係咪可以分期比錢架?比第一期大約幾錢?可以PM我資料嗎THANKS

大宅

回覆 yamilau 的帖子

可以分期 if you have a DBS or Compass Visa credit card

大宅

引用:回覆 呀咩956 的帖子原價$38,000,經介紹有

原帖由 katy_katy 於 14-04-04 發表
回覆 呀咩956 的帖子

原價$38,000,經介紹有10% off,而且包療程內無限次洗牙呀(hehe, 呢點我勁like)。其 ...
一次過俾曬定可以分開俾??

大宅

回覆 kkkkkl 的帖子

唔駛一次比晒ga, 不過我唔係做credit card分期, 係每次比。頭兩次合共比左$10k到, 再之後每次覆診再比$。

複式洋房

回覆:katy_katy 的帖子

唔好意思丫,你介唔介意話我知你幾歲丫
因為我都想cool,但年紀又唔細

大宅

回覆 rainniela 的帖子

Hehe...已pm你。其實我見診所內都好多年輕媽媽或成熟職業女性去㧜,始終㧜牙費用都唔少,而大家都想再好睇d。擔心年齡影響效果係必然,不過每個人gei情況唔同,效果都會因人而異,你可以condult左睇下係咪合適,瞭解吓可唔可以達到你要gei預期效果先再決定啦。

首頁
12345...44

尾頁

跳至