美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我只知道餵人奶後會縮胸, 否則,個胸會大些
但我不知道原因

伯爵府

I also want to know the brust volume oil? Can anyone PM to Me? Thanks!

大宅

agng,

Pls also PM to me, Thanks.

別墅

原文章由 atta 於 08-7-28 00:02 發表
我都想知呢枝野係邊度買.可唔可以pm埋比我呀?
另外我想問下大家有無飲淡豆豉湯黎收奶架?
因為呢個方法係致命傷.我仲要飲左加料.而家........ 我有一個朋友第一胎都係飲淡豆豉.結果都係一樣.到上年第二胎.我叫 ...

原來飲淡豆豉湯黎收奶, 會........
唉~ 不過我已經接受左呢個事實

^_^

大宅

係呀淡豆豉個d收奶會縮胸架,我媽之前叫我千其唔好飲,不過飲同唔飲都差不多,因我餵左2年人奶,個胸都好鬆,不過我呢輪試野一隻草本偏方,試左1個月,個胸都脹番,無之前咁鬆

珊瑚宮

環保接龍勳章

原文章由 elsamumu 於 08-7-28 15:05 發表
我只知道餵人奶後會縮胸, 否則,個胸會大些
但我不知道原因

但係我媽咪都無餵人奶俾我食, 我身體仲好過我老公, 我老公食人奶的. 其實餵人奶係咪真係十分好呢? 本身媽咪的體質強是否才有用呢??

我都好怕生左bb後會縮胸呀~

別墅

原文章由 ballball411 於 08-7-28 19:13 發表
係呀淡豆豉個d收奶會縮胸架,我媽之前叫我千其唔好飲,不過飲同唔飲都差不多,因我餵左2年人奶,個胸都好鬆,不過我呢輪試野一隻草本偏方,試左1個月,個胸都脹番,無之前咁鬆 ...

草本偏方))))) 快d分享下啦~
^_^

男爵府

agng,

Pls PM me, Thanks.

男爵府

我都想知草本配方......可唔可以分享吓

大宅

佢個婆婆公公係開花圃既, 所以有呢個方囉, 如果要由細至大, 都要食半年架, 同埋食之前仲要搭精華素同埋按穴位, 佢話最緊要其實係按穴位, 一定一定要有恆心去做先有效, 我而家都係食左一個月咋, 所以係唔係可以成功升cup都仲未知, 不過就真係好過以前囉, 起碼唔會咁鬆同埋個胸都脹番d

別墅

agng,

我都想要有關資料,可否pm我,thanks!

大宅

原文章由 ballball411 於 08-7-29 17:41 發表
佢個婆婆公公係開花圃既, 所以有呢個方囉, 如果要由細至大, 都要食半年架, 同埋食之前仲要搭精華素同埋按穴位, 佢話最緊要其實係按穴位, 一定一定要有恆心去做先有效, 我而家都係食左一個月咋, 所以係唔係可以成功升 ...

can u pm me ,
pls

大宅

agng,

我都想要有關資料,可否pm我,thanks!
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

ballball411,

可否告知此處方呢? 為了達成目標, 我會持之以恆的. 我都用過之前嗰隻OIL, 無效喎.

原文章由 ballball411 於 08-7-29 17:41 發表
佢個婆婆公公係開花圃既, 所以有呢個方囉, 如果要由細至大, 都要食半年架, 同埋食之前仲要搭精華素同埋按穴位, 佢話最緊要其實係按穴位, 一定一定要有恆心去做先有效, 我而家都係食左一個月咋, 所以係唔係可以成功升 ...

大宅

agng
pls PM me, thx!

伯爵府

me too...... pls.....

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

please pm me!!

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原文章由 leonlovefaf 於 07-9-11 22:56 發表
alqvimia bust volume oil我用過真係好掂,我都係經BK d mami介紹去買平過專門店,有8折...你可以試下搽,,,個胸會有番彈牲tim:lol: :lol:

邊道有8折呀??pm我呀!!

民房

試下哩隻~我覺得幾OK~

http://hk.f2.page.auctions.yahoo ... 303980?r=1085248966

複式洋房

I want to buy the bust volume oil with 30% discount, could you either pm me or send info to [email protected] ? Many thanks.

首頁

尾頁

跳至