嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

喺香港用會唔會好"牙炸"啊?

大宅

回覆 Bubblegumbb 的帖子

Seems its size is in line with other European stroller so shouldn't be a problem if you don't rely too much on mini-van.

大宅

回覆:有無人用orbit baby?

我用緊,我覺得香港真係吾太適合!

子爵府

引用:我用緊,我覺得香港真係吾太適合! +

原帖由 vickymama115 於 14-04-21 發表
我用緊,我覺得香港真係吾太適合!
我都諗好唔好返黎香港果時買部細車。想買 quinny yezz, 但無想像中咁輕。 都唔知用乜好 ...

大宅

引用:Quote:原帖由+vickymama115+於+14-04-21+發

原帖由 Bubblegumbb 於 14-04-21 發表
我都諗好唔好返黎香港果時買部細車。想買 quinny yezz, 但無想像中咁輕。 都唔知用乜好 ...

...
你係會自己揸車多?還是公共交通工具?如果係後者,我真係覺得買輕便d會好點!我見combi有架好似叫f2都輕,但吾知好吾好用,不過會方便過orbit !我出親人多少少既地方,好多人都會\'唧唧\'聲嫌我阻住

子爵府

引用:Quote:原帖由+Bubblegumbb+於+14-04-21+發

原帖由 vickymama115 於 14-04-21 發表
你係會自己揸車多?還是公共交通工具?如果係後者,我真係覺得買輕便d會好點!我見combi有架好似叫f2都輕, ...
f2 好醜樣 ... 我都係怕出入唔方便。 應該搭公車多。 之前試過喺香港搭巴士, 但同老公一齊, 今次自已一個, 怕manage 唔到。 加上個仔2歲, 會周圍走 -_- 我又怕買架士的車會太輕唔安全。 試過架yezz 又唔覺好穩咁, 可能用開orbit 佢重身 ... 同埋又唔想佢太近地面喎, 香港咁大塵。 ai ya... 點好呢。 又想用orbit 又怕邊到都去唔到。

首頁

尾頁

跳至