夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 ShinTung820 於 07-9-28 18:11 發表
樓主, 你都已經好堅強架啦, 可以o甘快立定決心走.
唔好o甘易信返佢啦, 你o甘難得可以捱過最難捱既時間,比返d時間自己同阿b,仲有如果佢真係錫阿b既, 就唔會阿b得幾個月就係出面有第二個啦. 佢o個陣應該對你地個b投入 ...

我會努力的,希望我能做得到放開他。

大宅

原文章由 ShinTung820 於 07-9-28 18:11 發表
樓主, 你都已經好堅強架啦, 可以o甘快立定決心走.
唔好o甘易信返佢啦, 你o甘難得可以捱過最難捱既時間,比返d時間自己同阿b,仲有如果佢真係錫阿b既, 就唔會阿b得幾個月就係出面有第二個啦. 佢o個陣應該對你地個b投入 ...

我會努力的,希望我能做得到

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我真的很不明白, 他可以把愛給外面的女人,
都不把愛留返俾你bb, 咁架男人有資格做人父親
咁架男人值得你同佢一生一世
俾我唔會0羅, 我連弟一次機會都唔會俾佢,
便何況你俾0左咁多次機會佢~~~
離開啦~~~
你點知唔會有更好更愛你bb,使愛惜你架男人係前面,
向前走啦, 不要回頭了~~~

大宅

我會努力的,希望我能做得到 [/quote]

你好堅強呀, 加油努加呀!

曾經有人講過:
面前的人你不用多心去想, 因為想都沒用, 你只要話比自己知, 你想滿頭白髮時誰在你身邊扶你走完餘下的日子呀?

你可以找出答案啦!!

複式洋房

你真係好叻. 加油呀. 如果佢要返黎, 你就唔洗問毛己點算啦. 你應該問佢會做d咩來俾你地重新開始,亦俾你遠離陰霾. 仲有佢返來你都唔好辭工呀.

原文章由 杜杜 於 07-9-22 15:59 發表
我個b9個月,係2個月前我發現我老公有第2個女人,
佢都有認到,佢地那時才識左2個月到,最初我知道時,
我癲左咁,一定要佢選,佢又選左返黎,話會唔要個女人
返黎的。
但佢做好唔夠一個星期,給我知道佢地仲有聯絡,
對我態度 ...

首頁

尾頁

跳至