跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

話說我今日帶住阿女去Westfield個parenting room等去廁所,等等下,後面又來多個鬼婆帶住個孫女排隊。咁冇耐,有個b6男人帶住個男孫走入來,見排隊,就除咗佢條褲,抱佢上去手洗盤屙尿。我同個鬼婆都O咀,佢鬼婆睇唔過眼就話: excuse me, this is the washing basin, you are not suppose....
話說未完,個b6就大叫,用佢好爛嘅英文罵,if not wee here, should he wee on the floor?!
個鬼婆就叫佢排隊,我都加埋咀,話我個女都要排隊等,點解唔等得? 個b6超冇理,勁惡屎,話要complain to managment. 此時,入面個鬼妹屙完尿出嚟,見到此情形,又大罵個b6, 而且仲用種族歧視嘅字句罵佢。仲追住佢出走廊繼續罵。你話,我地hk人係咪多得呢啲b6人唔少? 佢話要complain個鬼婆阻住佢用洗手盤屙尿,complain佢個屁本末倒置

禁止訪問

回覆:Einet2009 的帖子

大宅

畀面勳章

回覆:puffdaddyy 的帖子

this is australia...blah blah...佢追住罵走咗出去,我同阿女入toilet所以冇聽清楚

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:目擊有個b6帶個細路手洗盤尿尿俾人種族漫罵

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

禁止訪問

伯爵府

這就是B6 去到邊都令人討厭的原因,他們的行為舉止實在太過份!

公爵府

回覆:Einet2009 的帖子

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

別墅

回覆:Mrs.Kangaroo 的帖子

鬼佬唔識分B6人定台灣人定HK人,所以又連累我地一齊被受歧視!好討厭!

大宅

畀面勳章

回覆:Princema 的帖子

最搞笑係,個細路(約3,4歲)跟本就唔係急尿,個男人shu咗佢幾下都未屙得出,然後個鬼婆出聲佢放返佢落地,都冇屙出半滴尿。男廁就在next door, 又有尿兜,點解唔用下個腦去男廁

男爵府

畀面勳章 爸B勳章

攪錯呀?!男仔應該比女仔忍到尿,而且toilet train亦方便得多。再唔係帶個樽仔都得啦!咁唔衛生仲咁惡,都係B6先做得出

大宅

佢地真係去到邊衰到邊, 係加拿大商場又係咁痾落人地商場個垃圾桶到, 等人地出晒頭條新聞, 但其實個廁所只不過係隔離!! 真係影衰晒!! 仲連累埋香港人, 人地真係唔識分佢係台灣定中國, 又或香港

大宅

至慘係無西人識分辨香港人、台灣人、大陸人⋯唉

大宅

畀面勳章

回覆:jamie_mama 的帖子

佢似乎唔係十萬火急,因為shu極都未屙得出。應該係b6人文化上認為屙洗手盤「無問題」。個鬼婆開頭係溫馨題示式的語氣勸佢,點知個b6成隻癲狗咁咬人,開口埋口都話要complain to management。Complain 佢個屁 比人種族歧視,正常

複式洋房

真係離晒大譜呀!!!!!

請問樓主係邊區嘅westfield睇到呀?

Einet2009  hurstville  發表於 14-4-24 08:04

別墅

分分鐘如果個細路要shit個男人都比佢Shit in the basin..
I think that\'s just disgusting behaviour
Peeing there...
B6 人無文化...

大宅

引用:至慘係無西人識分辨香港人、台灣人、大陸人

原帖由 Iopiop 於 14-04-23 發表
至慘係無西人識分辨香港人、台灣人、大陸人⋯唉
我覺得有部份識分。因為當我認我係Chinese, 佢地會好平淡咁,我一定會加一句from HK,之後佢地係會當你有知識人仕咁眼大大望住你。

大宅

唉。B6人真係好犯眾憎。

首頁

尾頁

跳至