跳至

首頁

尾頁

複式洋房

http://www.eyedesign.cc/album_to_venus

Thanks for joeimage so that I can develop this photo album for hoiching!

enjoy!

男爵府

原文章由 hoimama 於 07-9-24 11:20 發表
http://www.eyedesign.cc/album_to_venus

Thanks for joeimage so that I can develop this photo album for hoiching!

enjoy!

唔洗客氣~:loveliness:
海晴愈大愈似你呀.....
好耐冇見過你地啦,果之一歲party你地冇join到.....
幾時約埋2個同月同日既bb出黎玩呀???

大宅

原文章由 hoimama 於 07-9-24 11:20 發表

enjoy!

唔洗客氣~:loveliness:
海晴愈大愈似你呀.....
好耐冇見過你地啦,果之一歲party你地冇join到.....
幾時約埋2個同月同日既bb出黎玩呀???

hoiching大個女囉, 好似媽咪
hoimama你用咗邊隻瘦面呀?
個下巴越嚟越尖ge

別墅

好媽媽勳章

海晴愈大愈可愛, 好耐無見, MARCO 好掛住海晴呀!

侯爵府

係呀,仲愈大愈靚女添bor,gavin都好掛住海晴呀,真係好耐無見喇:loveliness: :loveliness:

原文章由 waichuntai 於 07-9-24 22:04 發表
海晴愈大愈可愛, 好耐無見, MARCO 好掛住海晴呀!

大宅

我個c6睇完都話海晴愈大愈靚女呀,真係好耐無見喇,cherry話好想同海晴玩呀

複式洋房

hi all,
hoiching 's face really has a big different , I don't know why!

1/10 or 7/10 public holiday , any idea to meet?

大宅

原文章由 hoimama 於 07-9-26 07:36 發表
hi all,
hoiching 's face really has a big different , I don't know why!

1/10 or 7/10 public holiday , any idea to meet?

我1/10唔得呀, 不如就就我10月7日啦,
報咗名先諗去邊呀

(1) hoimama 2a+1b
(2) boscochow 2a+1b

別墅

D family相好溫馨呀....:lol , hoiching真係幾似媽咪喎!

侯爵府

報咗名先諗去邊呀

(3) tupytupy 2a+1b

大宅

報咗名先諗去邊呀

(4) sofayefung 2a+1b

別墅

好媽媽勳章

報咗名先諗去邊呀

(5) waichuntai 2a+1b

大宅

原文章由 waichuntai 於 07-9-30 20:54 發表
報咗名先諗去邊呀

各位7號諗住去邊樹玩?
我咁又意見就當然有提議啦
(1) 南丫島半日遊, 海鮮午餐 (呢個我近 )
(2) tea buffet (尖沙咀龍堡, 亞joe話唔錯, 如果人多可以攪埋pg, 不過要早d confirm, 因為要約導師)
(3) 其他意見 (不過可唔可以唔去tupy到呀 )

仲有無其他媽咪想join?

男爵府

原文章由 BoscoChow 於 07-10-2 00:16 發表

各位7號諗住去邊樹玩?
(2) tea buffet (尖沙咀龍堡, 亞joe話唔錯, 如果人多可以攪埋pg, 不過要早d confirm, 因為要約導師) ...

周C9你做咩閃左人....
我到時先講去唔去OK???

大宅

原文章由 joesimage 於 07-10-2 00:22 發表

周C9你做咩閃左人....
我到時先講去唔去OK???

個個係周先生嚟架:tongue: :tongue: :tongue:
ok呀, 到時你先confirm啦

原文章由 waichuntai 於 07-9-30 20:54 發表

各位7號諗住去邊樹玩?
(2) tea buffet (尖沙咀龍堡, 亞joe話唔錯, 如果人多可以攪埋pg, 不過要早d confirm, 因為要約導師)
(3) 其他意見 (不過可唔可以唔去tupy到呀 )

仲有無其他媽咪想join?

侯爵府

哈,家陣黎我度好難為你咩:tongue: :tongue:

原文章由 BoscoChow 於 07-10-2 00:16 發表

各位7號諗住去邊樹玩?
(2) tea buffet (尖沙咀龍堡, 亞joe話唔錯, 如果人多可以攪埋pg, 不過要早d confirm, 因為要約導師) ...

大宅

原文章由 tupytupy 於 07-10-2 22:43 發表
哈,家陣黎我度好難為你咩:tongue: :tongue:

你個度緊係好啦
但係個家茶餐廳ge到會, 我真係有d怕
咪咁啦, 費事次次都打攪你呀嘛

喂, 咁你想去邊樹
定係出你屋企?

大宅

(1) or (2) 都ok, 但就prefer (2) 多d, 因為我怕熱呀

侯爵府

我呀,我(1)同(2)都ok架

不過係呀,果間茶記真係食到好悶,下次訂第二間:lol: :lol:

原文章由 BoscoChow 於 07-10-2 22:49 發表

你個度緊係好啦
但係個家茶餐廳ge到會, 我真係有d怕
咪咁啦, 費事次次都打攪你呀嘛

喂, 咁你想去邊樹
定係出你屋企? ...

別墅

好媽媽勳章

我(1)同(2)都ok.

原文章由 tupytupy 於 07-10-3 12:58 發表
我呀,我(1)同(2)都ok架

不過係呀,果間茶記真係食到好悶,下次訂第二間:lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至