想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我已經過左due day兩個星期m小姐仲未到, 由做女到而家佢都未試過遲到, 最盡都會係day32就會黎.
而家谷m前的feel又無, 用棒驗又無, 究竟想回點呀!!!!!!!!!!!!!
另外想問, 有無人用棒驗唔到要抽血驗先知﹖因為我工作關係經常要返大陸東莞, 如果真係有左, 起碼老細唔使我成日上(因為第一胎時都係). 另外我仲未食葉酸, 如果真係有左又唔知, 到知ge時候又怕太遲食.
而家真係好無奈!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

回覆:M小姐從未試過遲大到, 無奈苦等!

買樽葉酸食住先,未有bb時就已經要食了。
另外你用咩牌子棒去驗呀?係咪晨v驗?買多兩個唔同牌子一齊去驗啦

大宅

irene_e 發表於 14-4-24 11:40
買樽葉酸食住先,未有bb時就已經要食了。
另外你用咩牌子棒去驗呀?係咪晨v驗?買多兩個唔同牌子一齊去驗啦 ...
我已經用曼仔同晨v驗嫁啦...會仲有咩牌子好d?另外想問下咩牌子葉酸好d﹖

禁止訪問

回覆:M小姐從未試過遲大到, 無奈苦等!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:irene_e 發表於 14-4-24 11:40 買樽

原帖由 vickypang 於 14-04-24 發表
我已經用曼仔同晨v驗嫁啦...會仲有咩牌子好d?另外想問下咩牌子葉酸好d﹖
壓力大都會m遲,既然你常上大陸,就上去買定啲紅綠d,日日驗住都無咁貴。另外好多人講clearblue係最好,不過就貴啲囉!葉酸我食開GNC,你買樽400mg食住先,好似$99樽,其實普通藥房都有啲其他藥行出嘅葉酸,好似三四十蚊一樽。你都可以買嚟食

大宅

irene_e 發表於 14-4-25 12:35
壓力大都會m遲,既然你常上大陸,就上去買定啲紅綠d,日日驗住都無咁貴。另外好多人講clearblue係最好,不過 ...
thank you

禁止訪問

熱血勳章

引用:我已經過左due+day兩個星期m小姐仲未到,+由

首頁

尾頁

跳至