跳至

首頁

尾頁

洋房

我生完第二日已經用腰封,你o地呢?有冇用呀?定係用其他方法呀?分享o下啦!

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

原文章由 labellecat 於 07-9-26 18:39 發表
我生完第二日已經用腰封,你o地呢?有冇用呀?定係用其他方法呀?分享o下啦!

我同你一樣好快就用腰封la!生完2星期已經可以扣到最後個扣(原本有6排扣ka 坐完月就會立刻去瘦身,我friend已介紹一間唔係太貴有幾好既美容院,所以一定會去試試因為未生之前好fit ka!!!要好fit咁返工見人

子爵府

好媽媽勳章

餵人奶...

生完之後其實已經瘦哂, 因為我total 只係重o左7kg, 呀女都3點幾kg, 仲有胎盤, 胎水... o係醫院時見到自己個肚咁扁, 好唔習慣, 因為不嬲我都好肥好肥(差唔多200磅), 之後食返o野再返屋企坐月, 同未生之前差唔多, 我冇磅過重, 但d朋友話我瘦o左...

原文章由 cherry0907 於 07-9-27 14:12 發表

我同你一樣好快就用腰封la!生完2星期已經可以扣到最後個扣(原本有6排扣ka 坐完月就會立刻去瘦身,我friend已介紹一間唔係太貴有幾好既美容院,所以一定會去試試因為未生之前好fit ka!!!要好fit咁返工見人 ...

我想要9999呀...

洋房

你用咩牌子腰封呀?有六排扣咁多o既?

原文章由 cherry0907 於 07-9-27 14:12 發表

我同你一樣好快就用腰封la!生完2星期已經可以扣到最後個扣(原本有6排扣ka 坐完月就會立刻去瘦身,我friend已介紹一間唔係太貴有幾好既美容院,所以一定會去試試因為未生之前好fit ka!!!要好fit咁返工見人 ...

首頁

尾頁

跳至