家庭理財

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點解蚊股完全唔升, 我買以下蚊股 826, 731, 431, 3938, 602 完全唔升, 是否要放會蝕好多錢, 點算是否會升, 請高人指點.:-( :-( :-( :-(

伯爵府

我都好似你咁,每日見升成千點都冇我份,頭尾升成九千點都好似吾關我事,買股買細股就 ,會吾會升完大股先到蚊股呢?大家再等一下啦....吾好心死仲有一天到我地....
原文章由 煩MaMa 於 07-10-3 13:54 發表
點解蚊股完全唔升, 我買以下蚊股 826, 731, 431, 3938, 602 完全唔升, 是否要放會蝕好多錢, 點算是否會升, 請高人指點.:-( :-( :-( :-(

大宅

今個星期升大野~好快就到細價股發力~

伯爵府

我都好似你咁諗,不過好似隻123咁,上午仲PROFIT而家要LOSS,真系睇小一眼都吾得....都吾知邊日升仲系邊一刻升呢,
原文章由 CARMEN-LUI 於 07-10-3 15:13 發表

大宅

期實道理唔難明! 而家風高浪急, 如果買返d有實力的, 一句唔好彩要坐艇都唔會咁傷, 加上有實力的可以放返長線來安撫自己.

而有實力的多數都係中-上價股, 所以平價d而又無 A / H 品牌的股咪無MUG 人咁勇咁掂囉. 炒股得嚟, 都要邦自己買個保障.:-P

原文章由 CARMEN-LUI 於 07-10-3 15:13 發表

男爵府

Really??
[

複式洋房

1883, 431, 731, 602, 826 & 3938 是否真是要放, 完全唔郁 , 定長渣無眼看

首頁

尾頁

跳至