自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

一到12點左右就喊醒,話屁股好痕,已經幾晚係甘,去買花塔餅ok?點食法?

水晶宮

我細個都試過,我阿媽襯我瞓左除我條褲會見到pat pat有蟲,好似一條條線咁,之後去藥房問人,就買左隻道蟲藥俾我,咬碎食,甜既,食完就冇事喇

anitawong21  應該係屈臣氏花塔餅,依家冇得買  發表於 14-5-6 15:07
cloudwingwing  咁恐怖?  發表於 14-5-6 14:58

男爵府

熱血勳章

回覆:甘樣係吾係生蟲?

睇西醫食杜蟲藥水

男爵府

你試下用电筒照肛門

侯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

You can get a fecal test done at the doctor to test for parasites. They look at the stool (poo) sample under a microscope to check for parasites and their eggs. If the result is positive, s/he will prescribe medication.
"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style." -- Maya Angelou (1928-2014)

大宅

畀面勳章

thx all! but she doesn\'t allow me to take off her under when she slept, maybe I need to buy her to see dr

伯爵府

點解會生蟲既???

大宅

畀面勳章

dunno y

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆:貧窮媽媽 的帖子

好恐怖

侯爵府

我嗰次問過正苦e生,佢話呢個年代好少人生蟲,係咪熱氣定損左?睇e生啦

男爵府

引用:我細個都試過,我阿媽襯我瞓左除我條褲會見

原帖由 貧窮媽媽 於 14-05-06 發表
我細個都試過,我阿媽襯我瞓左除我條褲會見到pat pat有蟲,好似一條條線咁,之後去藥房問人,就買左隻道蟲 ...
咁恐怖

伯爵府

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

patpat痕=生蟲???

首頁

尾頁

跳至