自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

艾妃 發表於 14-5-14 15:04
我係。婚後肥咗1x~20磅都有而家係好有肉地。老公都肥咗,可能好開心掛

...
我一年內肥左十幾磅

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:婚後脹爆>,

我生左3個瘦過做女果時

twsum    發表於 14-5-14 16:20

水晶宮

回覆:婚後脹爆>,<

我生完第二名時,比大學同學吋,話未見過人生第二名後可以瘦返,又笑我大pat pat, 嚟一世都會咁肥!

我最憎比人睇死,之後勁做運動,加健康飲食,我而家瘦過未婚時。

上年佢見返我,第一時間問我點解可以咁瘦。佢繼續係肥c9

twsum  利害   發表於 14-5-14 16:27

禁止訪問

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

我都系老公養肥咗,生完BB幾年喇,都未瘦落嚟。

禁止訪問

男爵府

我反而婚前肥過婚後,做女有阿媽服侍,結婚要照顧老公阿仔同奶奶!!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

生完肥了15磅

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

冇...我一向瘦底....由中學到30前都係88磅(KEEP得幾好..點食都唔肥,點病點唔食都唔會瘦,生完B都極速回復)

不過我一向包包面..所以睇落唔覺得太瘦...

30後..又可能食左避孕藥...重左幾磅...依幾年都KEEP住9X磅

我結左婚10幾年囉....我係家計會買避孕藥的..個醫生同姑娘都覺得我係食左藥所以肥左...5LBS左右差唔多..應該唔會再肥....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

結婚前大約103-105磅.

結婚當日勁減, 只有96.97磅.

而家結婚約5年, 大約110-112. 因為無以前咁揀食,同埋多左坐.

所以而家D人一見我就話我肥左好多.
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

畀面勳章

我生完BB,半身好好肉地既我脹爆,點減都重有20磅甩唔到

My Dear Son, CaydenMama love you forever

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

twsum 發表於 14-5-14 14:55
由細到大都係瘦底, 未婚前無100磅
結左婚一年零三個月, 重左10磅有多
仲要肥响最討厭既地方
未結婚, 食剩飯送, 留翻比亞媽清, 話知佢
結左婚, 唔想 side, 又唔想食隔夜送, 餐餐食清晒d飯送, 唔肥都幾難, 唔煮飯晚睌出街食既, 更肥!

大宅

開心丫嘛
心廣自然體伴
我一識隻佬,3年已經重廿磅,依家N年,唔好提,肥過豬

珍珠宮

我個朋友本來都瘦底,但婚後越來越肥,個肚腩好似有左3,4個月咁。

伯爵府

有肥到,結婚前都唔係fit, 110lbs
努力keep fit---->92lbs
而家結左婚8個月----->12xlbs
增肥速度快到呢...

大宅

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆 twsum 的帖子

完全認同呀!!!
我未結婚前未試過100磅!!!
依家過左2個月乍!!肥到呢....

我d同事以為我有左!!!我肥晒係腰到!!!

直到昨晚我晚話我腳粗左好多,唔好再食咁多野!!!

子爵府

侯爵府

HiPP勳章(2) 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

婚前婚後,生前生後都係脹爆!

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:twsum 的帖子

生咗2件,暫時冇變

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:由細到大都係瘦底, 未婚前無100磅結左婚一

原帖由 twsum 於 14-05-14 發表

由細到大都係瘦底, 未婚前無100磅

係陀兩次b果時重左

首頁

尾頁

跳至