自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:KT0603+發表於+14-5-16+09:00+他們兩

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:睇完。。我喊左。。

睇到眼濕濕

禁止訪問

公爵府

個鼻酸一酸

大宅

左面第三張....

佢細時我成日都係咁抱住佢訓架...

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

湊大囡時, 無咩點抱, 宜家想抱都唔抱得耐, 少少後悔, 宜家到細囡, 勁抱, 好唔捨得佢噤快大

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cffw+於+14-05-15+發表我以前

伯爵府

BK Milk勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 瞓得好勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我仔差唔多12yrs, 佢次次出街都要拖手,每晚都要我同佢一齊訓,佢話一陣都好,訓覺時又會抱住我。噚晚又同我講: 媽咪,我好鍾意你。我地都會有pillow talk。如果有一晚我夜返嚟唔同佢訓,佢會訓唔著,又打嚟問我幾時返……仲講 “你12点之前好返嚟呀,如果唔係聽日你知味道……”

cffw  Super sweet!!!  發表於 14-5-16 13:31

禁止訪問

男爵府

個女而家2歲,都話唔同我地訓要自己訓了……真係得個幾年sweetsweet架喳,不過我都安慰自己佢開始識獨立係好事來的。

水晶宮

引用:個女而家2歲,都話唔同我地訓要自己訓了…

原帖由 cytjulia 於 14-05-16 發表
個女而家2歲,都話唔同我地訓要自己訓了……真係得個幾年sweetsweet架喳,不過我都安慰自己佢開始識獨立係 ...
我個小朋友兩歲幾仲成日想同我訓,我係咪應該珍惜,比個機會大家呢

cffw  Sweet sweet  發表於 14-5-16 13:31

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+14-05-16+發表我仔

禁止訪問

引用:我仔差唔多12yrs,+佢次次出街都要拖手,每

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

我好珍惜呢段時間

男爵府

carmenyan206 發表於 14-5-15 17:40
這麼親密的日子 其實就那麼幾年..(轉自fb)

真係好耐無見過咁動人既漫畫圖片。睇完望下熟睡中既仔仔 我真 ...
其實未必只有幾年,睇下你自己點做,我小朋友由b到依家12歲,由一個枕頭大到依家高過我,我都成日咁攬住佢地睡,佢地一樣枕住我手臂欖住我睡,我一樣會摸下佢地頭髮鍚下佢地面仔,拍下佢地背脊暗佢地睡,(依家大左有時係佢地暗我),不過佢地冇唔獨立,因為佢地晨早已自己一張床睡了,只係每個月特定幾日俾佢地同我睡。所以呢種親密從沒離開過我,仲越大越親密。

大宅

引用:我仔差唔多12yrs, 佢次次出街都要拖手,每

原帖由 lu-ka 於 14-05-16 發表
我仔差唔多12yrs, 佢次次出街都要拖手,每晚都要我同佢一齊訓,佢話一陣都好,訓覺時又會抱住我。噚晚又同 ...
可能從細到大我地關係幾好,依家大咗,佢都好想同我一齊,我地會一齊大笑,我唔出声,我唔講野又會問係唔係唔舒服,頭痛時又叫我食藥,有時攞埋比我食……十足十我第二小情人咁,但佢做錯事,激到我好嬲時,佢唔出声,又唔會講對唔住……都唔知好定唔好

首頁

尾頁

跳至