跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地有冇比亞b 試着輕鬆穿呀?
我亞b 要轉着大碼片啦,想比佢試,下輕鬆穿,因為着尿片一幫佢打側瞓就攪到漏尿.....

子爵府

輕鬆穿係識行先用方便換片,你不如轉等二個牌子我個仔用uncharm打橫打掂都唔會漏.

別墅

我有俾亞仔著,但試過佢大大時,除條尿片就真係好麻煩,攪到我都有糞。不過佢依家識轉身,好多時換片都唔多合作!
誰能使我與基督的愛隔絕呢? 難道是患難麼?是迫逼麼?....... ;-)

大宅

嬸嬸教我如穿"輕鬆穿"時, bb開細就照除, 開大就用"教"剪, 剪開兩邊, 好似除片片咁除, 佢個孫就係咁啦

原文章由 三叔公 於 07-10-17 17:19 發表
我有俾亞仔著,但試過佢大大時,除條尿片就真係好麻煩,攪到我都有糞。不過佢依家識轉身,好多時換片都唔多合作!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

loching

我就覺得輕鬆穿比較適合大D先用,因為亞B又未識自己除片,好似三叔公同Ivy話齋,換片都幾煩喎!

原文章由 loching 於 07-10-17 17:00 發表
你地有冇比亞b 試着輕鬆穿呀?
我亞b 要轉着大碼片啦,想比佢試,下輕鬆穿,因為着尿片一幫佢打側瞓就攪到漏尿.....

大宅

新出 XXL size 可以側面除, 舊款果 d 係未唔得呢

原文章由 IVYCHAN2007 於 07-10-17 21:36 發表
嬸嬸教我如穿"輕鬆穿"時, bb開細就照除, 開大就用"教"剪, 剪開兩邊, 好似除片片咁除, 佢個孫就係咁啦

男爵府

我仲未比亞b 着輕鬆穿,有唸過試下....heehee....咩輕鬆穿唔係全部側面除咩?????

原文章由 fishmum 於 07-10-18 08:23 發表
loching

我就覺得輕鬆穿比較適合大D先用,因為亞B又未識自己除片,好似三叔公同Ivy話齋,換片都幾煩喎!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 IVYCHAN2007 於 07-10-17 21:36 發表

輕鬆穿側邊可以就咁用力拉都可拉開/爛的.
不過我地的bb咁細, 其實冇需要著輕鬆穿住, 到佢地歲零識行的時候就真係啱用. 而且輕鬆穿一條計起條數係貴過片片架.
仲有就係輕鬆穿腰位係唔吸水的, 我反而覺得pampers的棉柔吸尿好過輕鬆穿.

別墅

hi,因為有試用裝,所以比亞仔試用,但可以亞b仲細,佢2隻腳成日(young)黎(young)去,要好辛苦先著到,同我覺得褲仔好貴丫,而家亞仔先5個半月多d,我想我都係遲d先比亞仔著lu.

首頁

尾頁

跳至