美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

想o係kln side, 平平地, 又好玩既~~??
any suggestion?

洋房

你想減肥定真係想學ar?
我上次伙呢個web 見到d course ...
唔知你岩唔岩...
你可以去睇睇
http://hk.88db.com/hk/Services/Ad.listing/lesson_instruction/Dance/?Q=&O=post&CatID=1021&SubCatID=1242

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我剛剛join左一個班係星期六2:00-3:00pm, 導師係Lily. 不過十一月得三堂, 因為Lily出trip. 你有冇興趣? 有我pm Lily電話俾你.

FUNKY DANCE & FUNKY JAZZ

Class Dates : 3/11(Sat), 10/11(Sat), 17/11(Sat) --- 3 lessons only
[ sorry, I will be on trip on 24/11(Sat), so, that's only 3 lessons in Nov. ]

Time : 2-3pm

Venue : Kln Park Sports Ctr - "Dance Room" (G/F) (3-faces mirrors provided there) (capacity in max. 25 people for this room)

Class Fee : $180/3 lessons (for 6-15(max.) people)

Lily
Latte, 又名臭TE或臭喵

珍珠宮

Hi Veronna,
我有興趣呀~好唔好玩架? 我未玩過架?!? 我好鬼懶架...好少做運動, 我係時候要郁下啦~如果唔係就愈黎愈肥~ ~
係呢, 你join左幾耐呀? keep唔keep到fit,難唔難上手架? 我冇咩音樂感...

原文章由 veronna 於 07-10-26 09:02 發表
我剛剛join左一個班係星期六2:00-3:00pm, 導師係Lily. 不過十一月得三堂, 因為Lily出trip. 你有冇興趣? 有我pm Lily電話俾你.

Class Dates : 3/11(Sat), 10/11(Sat), 17/11(Sat) --- 3 ...

大宅

原文章由 veronna 於 07-10-26 09:02 發表

Class Dates : 3/11(Sat), 10/11(Sat), 17/11(Sat) --- 3 ...

Hi Veronna,

I'm interested as well. Can you PM me Lily's contact no?

Thanks

大宅

I'm also interested in it. Pls PM me Lily's contact. thanks.

原文章由 TY2004 於 07-10-26 12:52 發表

Hi Veronna,

I'm interested as well. Can you PM me Lily's contact no?

Thanks

男爵府

Would you please PM Lily's contact to me as well? Thanks.

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆 #3 veronna 的文章

would you please pm some information
to me.

thank you.

別墅

我都有興趣, 可唔可以比lily資料比我. 如何佢有website既話都可以比我慢慢睇. except星期六有無weekday架.

大宅

Hi, all

Any weekday morning class?

jomama

原文章由 unchu 於 07-10-28 15:10 發表

我都有興趣, 可唔可以比lily資料比我. 如何佢有website既話都可以比我慢慢睇. except星期六有無weekday架.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Sorry, 咁遲先覆你地. 已經pm晒你地喇. 可以自己打去同佢夾下時間啦. 至於keep唔keep到fit, 好唔好, 我要上完堂先可以講. 事關我都係十一月先開始第一堂. 不過好多bk媽咪都係跟佢跳架.

伯爵府

原文章由 joymama 於 07-10-28 16:05 發表
Hi, all

Any weekday morning class?

jomama

我pm左佢電話俾你, 你自己打去問下佢有冇其他堂. 好似有一批bk媽咪係平日大角咀跳.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係跟佢跳架
佢very nice!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

珍珠宮

你跟佢跳左幾耐呀~??
有冇fit到呢~~??

原文章由 bebu123 於 07-10-28 17:02 發表
我都係跟佢跳架
佢very nice!

侯爵府

有無人有興趣係將軍澳跳呀
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

好媽媽勳章

I am interest too, pls pm me the details

thanks
cyma

侯爵府

原文章由 bebu123 於 07-10-28 17:02 發表
我都係跟佢跳架
佢very nice!

我8月尾開始跳,不過我本身好大隻 所以減得唔多。
不過我個人覺得精神左同少左周身骨痛。
幾廿蚊當做下運動都好。

民房

i join Kelly dance before, it's OK. u can search and see

別墅

我join左dance ladies....係銅鑼灣...
感覺ok....因為新....

伯爵府

由於太多人pm我問Lily既contact, 不如我post佢個email 俾大家, 你地email問佢要詳細資料啦.

Lily NG

[email protected]

如果要手提你地pm我, 我再話你地知.

上左幾堂, 覺得好好玩,不過我地果班有d人轉左去其他時間, 我地12月唔夠人開sat 2:00-3:00 尖沙咀班呀, Lily話希望最小要有10個人先開班. 有冇人有興趣funky dance/funky jazz係星期六呀? 有你地就直接call Lily, 希望就算開唔到12月都可以開1月. 真係好想繼續玩. :-(

首頁

尾頁

跳至