美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

最近聽到朋友話呢款精油好用, 仲有治療功效, 有冇人用過係咪真係咁work? 除左佢係咪冇第二d牌子代替? 因為真係幾貴下!

大宅

我自己都開始用緊, 你問 work 唔 work
我自己個女用了...又好 work, 真係可以退到燒, 又可以清咳和鼻水
我自己本人也有用, 喉嚨又真係冇再痛

計落條數又唔係太貴, 買了回來看門口, start kit sets 都有 10支 油, 其實都可以一家3 口用都 okay, 計落係有平過睇西醫

我都問你...點解會想買???

珊瑚宮

回覆:young living 好用

第2隻牌子?當然有,買芳療級既香薰油已經可以做到治療效果,香港都有其他牌子選擇。young living價錢係偏貴,仲有若果對精油唔太認識,詢問番芳療師。就算小病,始終係講緊治療,唔好自己亂用/亂聽其人用法。

mmufan    發表於 15-6-17 11:33
ar_yi_02  讚同!香薰治療該是為個人而去訂制配方!加上,香薰是無法醫病的只可作舒緩!切勿道聽途說!  發表於 14-6-22 22:16

洋房

回覆 chriskan0904 的帖子

我用咗呢個品牌既產品4個月,真係覺得好好用。用咗 US order既 brain power 1個月,連返 playgroup 既老師都說囡囡進步咗好多, 特別是講野叻咗。雖然係貴, 但物有所值。

伯爵府

2018復活節勳章

isabella526 發表於 14-6-30 17:18
回覆 chriskan0904 的帖子

我用咗呢個品牌既產品4個月,真係覺得好好用。用咗 US order既 brain power 1個 ...
我都見朋友用緊, 佢地都少了睇西醫.

洋房

引用:Quote:isabella526 發表於 14-6-30 17:18

原帖由 gg_candy 於 14-07-30 發表
我都見朋友用緊, 佢地都少了睇西醫.
我囡囡都係吖!見佢—開始咳,即刻同佢搽RC+V6,同埋diffuse RC, 試過2次都 work, 唔使食咳藥水。同埋老公由上年起有失眠問題,用油之後已解決了。初時我都抱住試下既心態,但試試下又覺得唔錯

伯爵府

2018復活節勳章

isabella526 發表於 14-8-1 07:39
我囡囡都係吖!見佢—開始咳,即刻同佢搽RC+V6,同埋diffuse RC, 試過2次都 work, 唔使食咳藥水。同埋老公 ...
好呀, 我係新手.
見朋友用得好, 佢介紹我用.
因為我成日腸胃唔舒服. 又唔想食咁多西藥.

複式洋房

回覆 isabella526 的帖子

Same here

複式洋房

回覆 isabella526 的帖子

same same

大宅

我用了二個月,
對我失眠有幫助

珊瑚宮

引用:我用了二個月,對我失眠有幫助

原帖由 hellomame 於 15-01-26 發表
我用了二個月,
對我失眠有幫助
用啱精油,根本邊隻牌子都有幫助。

mmufan    發表於 15-6-17 11:34

大宅

回覆:cbeyond 的帖子

Thank Cbeyond. I am new to aromatherapy. I only know Young Living\'s essential oil is pure and organic. Can you tell us any other brands of essential oil can be better and cheaper? Thank you very much!

大宅

Dottera, but I don't know if it is cheaper or not.

禁止訪問

回覆:isabella526 的帖子

禁止訪問

回覆:isabella526 的帖子

伯爵府

2018復活節勳章

mintea 發表於 15-3-24 20:37
order from which link
睇下你訂邊支油.
有D HK OFFICE有.
有D 可能要US LINK訂

複式洋房

不是任何精油都有效果, young living 係最天然最安全的一種精油, 不只於健康, 還有於美容及能量, 我都係剛開始用, 希望有幫助

我不是賣廣告只是用家而已

珊瑚宮

引用:不是任何精油都有效果, young living 係最

原帖由 kat2006 於 15-03-26 發表
不是任何精油都有效果, young living 係最天然最安全的一種精油, 不只於健康, 還有於美容及能量, 我都係剛 ...
不是任何精油都有效 --- 同意。
Young living最天然及安全 --- 咁就唔應該用young living, 舊年先俾美國FDA 出warning
精油有助美容及能量 --- 係,但唔係睇精油牌子,係睇品質。

複式洋房

回覆 Helloelmo5834 的帖子

I compare YL & Doterra around 6 months ago, the product line for YL is much more than Doterra.

男爵府

回覆:hellomame 的帖子

請問失眠係点用架

首頁
12345...6

尾頁

跳至