想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:工作壓力, 就嚟精神生病

原來好多jm都遇到同樣情況…我兩年幾前小產…之後睇婦科已經一年…個個月一直食藥一直試…直到今年5月頭再bingo…但又化學咗…因為工作壓力大同有個變態女魔頭上司…所以身心都負荷唔到…決定辭職…啱啱上個禮拜last day後…就同老公去轉旅行relax…而家準備第2次IUI…希望今次成功啦~!!所以如果情況許可…咪抖下先再搵工囉~!!各位jm…加油呀~!!

伯爵府

回覆:GalChan 的帖子

我好明白你呀,我係舊公司又係做到完全頂唔順,最尾爆發鬧客走,都幾樣衰。。。
最尾放自己長假去個旅行,返來就有左,生埋。 有時錢銀唔係好手緊就俾自己放下假。 精神健康都好重要。
如果咁唔開心,中左都會好辛苦架。

子爵府

我以前份工都大壓力, 工時長. 三月中resigned. 試左三個cycle仲未中. 今個cycle諗住搵返工做. 一來要搵返d洗用. 二來有返d寄託

大宅

回覆:summerchukitty 的帖子

多謝你呀

大宅

回覆:littlebillyb 的帖子

你揾左第二份工呀?工種一樣?

大宅

回覆:Mickey78 的帖子

支持,無野比身體健康更重要

大宅

回覆:Vickybebechu 的帖子

我都諗住去旅行,不過八月超貴,我c6得8月中ok

大宅

回覆:moniko 的帖子

恭喜呀,希望我都可以好似你咁,辭職就有BB啦

大宅

回覆:盧c9 的帖子

我其實一直都揾緊,始終得c6一個經濟支柱好辛苦,又唔係揾好多,希望我地都揾到份好工

大宅

回覆:工作壓力, 就嚟精神生病

始終最明白我都係呢度d jm

好多謝你地撐我同分享

我遞左信後,個人充滿力量,做左好多家務,仲試整涼拌茄子俾c6睇世盃食

我d心機同活力返晒嚟

我依家keep住揾工,量温度,停在中藥(日日煲日日飲都有壓力又貴),自己燉下湯飲

一切等老天爺爺決定,睇下佢俾份工我定俾BB我先

首頁

尾頁

跳至