論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

就快完約, 請介紹, thanks

複式洋房

up and thanks

別墅

我剛經荃灣陽x請左個印印,我請左之後才發现之前有其他人black list左e間agent。
但好好彩,印印來了未夠兩個星期,表現不錯,清潔乾淨程度有80分,可煮簡單餸,來了一個星期唔夠已經幫我清潔左間屋一轉,主動問我有咩做,就算係扮野都好,起碼會去扮,如果係衰人連扮都費事扮啦!因阿b未出世,暫未知e方面好唔好。
負責我e個job的是shop manager,follow up 野都好快,亦唔需要我成日追,佢會主動通知我。
但好多人都話請唔請到好工人睇你好唔好彩,希望你可以搵到一個好工人!

大宅

旭x係南豐中心16/f, 一般服務,我係請local完約,視付你搵工人有無貨,當面見工會好d,返工都係博,唔想oversea等咗幾個月嚟到都唔ok,浪費等佢時間咋。有乜想知自己親自問,唔洗轉接/間接,不過local嘅agent fee貴過oversea。

大宅

原文章由 Christine^^ 於 07-11-23 11:11 發表
就快完約, 請介紹, thanks

服務好,又主動聯絡告知有關申請情況,自動幫我們加了加快信,工人未到時,如真的好急又幫我找鐘點。
最重要是,她介紹比我的好幫手,能教到我個仔有條有理,我仔只有歲半多,但已被選入了資憂生了,現兩歲也未夠,已被特別安排返三歲班了,英文仲好好.....................
《全意僱庸中心》在荃灣的

首頁

尾頁

跳至