日本直送 Rody彈彈馬

lemonki
|

[p=20, null, left]【Rody 彈彈馬 】
香港行貨賣$599,我地賣$428!! office自取或自付運費
7隻色
【搖搖底板 Rocking Base $288】

【Rody 原裝pump $110 】原價1590yen(~HKD140)
其實普通pump都得,原裝pump除左靚,重係double action,推同拉都pump到氣

Rody 點玩?請睇以下link
http://youtu.be/wEKhfTOmfLg

全部有日本單

lemonki
|
kkwok183  Good  發表於 14-7-20 16:27
lemonki
|
配埋搖搖板既玩法

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
lemonki
|
Red

lemonki
|
Blue

lemonki
|
Yellow

lemonki
|
Pink

cowcowchu
|
可以驗貨嗎? 那裡可交收? 我想要紅色

Joycecls
|
邊到攞貨?

lemonki  可以九龍灣office hr 自取或自費工商快遞  發表於 14-7-3 02:01
maxifoxy
|
想問邊度攞貨? 會唔會有粉色系列? 有無裝成隻馬個布袋賣?(日本rody網見到) 謝!!

lemonki
|
Joycecls 發表於 14-7-3 00:12
邊到攞貨?
可以九龍灣office hr 自取或自費工商快遞
lemonki
|
maxifoxy 發表於 14-7-3 00:35
想問邊度攞貨? 會唔會有粉色系列? 有無裝成隻馬個布袋賣?(日本rody網見到) 謝!!

...
可以九龍灣office hr 自取或自費工商快遞粉色要個別幫你訂返黎,貴過呢D色約$200
布袋冇得散買,買唔到~
jinjin_922
|
有冇淺粉紅色?

lemonki
|
原帖由 jinjin_922 於 14-07-03 發表
有冇淺粉紅色?
貴$2xx, 另外訂

bigbigho
|
已pm,麻煩你回覆
lemonki
|
bigbigho 發表於 14-7-3 18:32
已pm,麻煩你回覆
己覆,plz check^^
stephanie5
|
Please check pm, thanks!

lemonki
|
stephanie5 發表於 14-7-4 09:27
Please check pm, thanks!
己覆,plz check^^
windytreely
|
想問size

lemonki
|
Attached

kkwok183  Good  發表於 14-7-20 16:25