自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

食梗野, 對面張6人枱坐左6女1男, 唔知咩事, 成堆人死都唔肯出去買野食, 叫個男仔一個人order 7份餐

無可能會記得囉 有個女仔肯陪佢排隊, 其間個男仔作出反抗, 多次反黎叫佢地出去講食咩, 但成枱人都唔願郁, 話打比佢離遠 落order

結果真係落錯單

我同老公睇得好開心

Ps 我好想做厚多士鬧果堆好醜, 但以為自己好靚的港女8 婆

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

公爵府

白痴

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:食梗野, 對面張6人枱坐左6女1男, 唔知咩

原帖由 saula 於 14-07-03 發表
食梗野, 對面張6人枱坐左6女1男, 唔知咩事, 成堆人死都唔肯出去買野食, 叫個男仔一個人order 7份餐:too ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

侯爵府

2018復活節勳章

saula 發表於 14-7-3 13:43
食梗野, 對面張6人枱坐左6女1男, 唔知咩事, 成堆人死都唔肯出去買野食, 叫個男仔一個人order 7份餐:too ...

我信 ------ 物以類聚,人以群分

sum.yvonne    發表於 14-7-3 16:16

大宅

引用:Quote:saula 發表於 14-7-3 13:43 食梗野,

原帖由 nintendo 於 14-07-03 發表
我信 ------ 物以類聚,人以群分
其實可能係同事,佢地 年紀絕對between25~35, 個男仔無得揀, 要埋堆

禁止訪問

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

大宅

畀面勳章

回覆:不吐不快, 現在在 mos burgex

原來係大人呀! 仲以為係中學生

子爵府

畀面勳章 親子達人勳章

擺明當男嘅觀音兵

伯爵府

引用:食梗野, 對面張6人枱坐左6女1男, 唔知咩

落錯單

大宅

引用:食梗野,+對面張6人枱坐左6女1男,+唔知咩

子爵府

係咪官塘成業街

saula  港島區  發表於 14-7-3 14:49

水晶宮

湯一煲
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

翡翠宮

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

男爵府

想個男人俾晒錢?

本人因為之前個帳戶唔記得左個密碼,所以再開一個新帳戶,請多多指教^^~

子爵府

侯爵府

2018復活節勳章

saula 發表於 14-7-3 13:52
其實可能係同事,佢地 年紀絕對between25~35, 個男仔無得揀, 要埋堆

咩叫冇得揀?我地教小朋友,都會教佢地要識保護自己啦,點解因為要埋堆,就比人地欺負都忍?呢 d 直頭係欺凌,我以為小學生中學生先會咁,原來 25-35 歲都係咁? 直頭低 b , 男女都低 b 。話物以類聚真係冇錯。

首頁

尾頁

跳至