自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

kiu-mummy 發表於 14-7-21 18:14
我今天訂兩年Jessica Deluxe $320, 用了coupon 減$30,送了這兩件Origins 值$910。

...
你好好彩呀...我估應該係佢地每日的新gift黎的....如果唔係都比人選哂

子爵府

引用:Quote:原帖由+kiu-mummy+於+14-07-21+發表

原帖由 jessica0768 於 14-07-21 發表
嘩,今日咁正架,我尋日訂已經無咩贈品,得呢3樣,訂左2年$290
我今日都係好彩咋!剛剛比錢訂了一年Jessica, 臨走時佢地又拎了呢set 嘢出嚟,我又再比錢訂多兩年先有咋!

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 jessica0768 於 14-07-21 發

原帖由 kiu-mummy 於 14-07-21 發表
我今日都係好彩咋!剛剛比錢訂了一年Jessica, 臨走時佢地又拎了呢set 嘢出嚟,我又再比錢訂多兩年先有咋!

...
我尋晚成8點幾先訂,行左陣,差唔多走先訂,所以無咩贈品,本來我係揀swiss balance面箱加h2o面膜,點知佢地自己痴錯左1年同2年,最後我就要左美白mask,跟住佢地送多件1年贈品髮膜俾我,所以我都接受

本來想訂埋mina,俾c6出手制止,佢話訂1本好啦,果d你等佢出,啱先買

男爵府

回覆 cancan^^ 的帖子

我唔識放相

男爵府

回覆 monkichiii 的帖子

你訂Jessica 送shiseido brightening serum.幾多錢?係咪訂2年?

大宅

回覆:KLJODY 的帖子

訂兩年再送coupon,我都唔記得exactly几多,訂到暈跎跎啦

複式洋房

回覆:greenpp 的帖子

上年cosmo girl 送嘅係36片,所以都係今年抵啲呀

大宅

回覆:書展雜誌收獲 (Jessica,cosmopolitan)

複式洋房

回覆:書展雜誌收獲 (Jessica,cosmopolitan)

coupon係邊拎,

大宅

睛靈勳章

引用:上年cosmo girl 送嘅係36片,所以都係今年

原帖由 greenpp 於 14-07-22 發表
上年cosmo girl 送嘅係36片,所以都係今年抵啲呀
Cosmo Girl唔係摺埋咗咩?

大宅

I have not subscribed magazines for long! It is not a fair game! For daily special gifts, even u reach the exhibition hall long before the opening time, the staff working inside (other stalls) could start queuing up before 10 coz they can have early admission! It is just a waste of time!

伯爵府

引用:Cosmopolitant揀左咩禮物?今日行過唔係咁

原帖由 hilarypuppet 於 14-07-20 發表
Cosmopolitant揀左咩禮物?
今日行過唔係咁岩冇訂到
我連福袋都冇

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

YanHeiBB 發表於 15-7-21 07:55
Cosmo Girl唔係摺埋咗咩?
個POST係上年架

子爵府

這個post是2014年
今年jessica福袋

伯爵府

回覆:147741 的帖子

請問那個 counter

^^^... ^^^

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

育兒性格勳章

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 育兒性格勳章 想生BB熱投 熱血金章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

首頁

尾頁

跳至