跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章

仔仔近視深左要換眼鏡,之前係眼鏡88到配,要千幾蚊太貴了,請問大埔邊間眼鏡舖配小朋友眼鏡好?

傻豬大王  2005年6月27日 聯合出世 3.01kg/ 滿月~4.2kg/ 兩個月~5.8kg/ 三個月~6.5kg/ 四個月~7.1kg. 妹妹於2011年1月20日出世, 重2.79kg/ 滿月~3.92kg/ 兩個月~4.89kg/ 四個月~6.44kg/ 六個半月~7.33kg/ 一歲~8.61kg

別墅

回覆 NGASZE626 的帖子

我去大埔中心高明... 自己有散光三百幾同少少近視... 普通膠架... 約七百... 感覺細心同專業... (純粹個人感受)

子爵府

回覆:NGASZE626 的帖子

我自己去開太和消防局對面果間,開咗好多年,老闆好好人又唔sell名牌

大宅

2018復活節勳章

回覆:眼鏡舖

我都驚會sell名牌,學生仔帶普普通通已ok, 我重視檢眼多d, 請問大埔墟附近有邊間好?

傻豬大王  2005年6月27日 聯合出世 3.01kg/ 滿月~4.2kg/ 兩個月~5.8kg/ 三個月~6.5kg/ 四個月~7.1kg. 妹妹於2011年1月20日出世, 重2.79kg/ 滿月~3.92kg/ 兩個月~4.89kg/ 四個月~6.44kg/ 六個半月~7.33kg/ 一歲~8.61kg

子爵府

引用:回覆+NGASZE626+的帖子我去大埔中心高明...

原帖由 no_id 於 14-08-06 發表
回覆 NGASZE626 的帖子

我去大埔中心高明... 自己有散光三百幾同少少近視... 普通膠架... 約七百... 感覺 ...
係,我由佢n年前喺新達時開始幫襯了。

首頁

尾頁

跳至