自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 玩具勳章 開心吸收勳章

回覆:爸爸去哪兒,你地鍾意第一季定第二季?

一!! 天天 張亮 石頭 森蝶 細路大人都鍾意

第二季淨你鍾意joe

大宅

第一好睇d.

伯爵府

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2好睇D

大宅

1 大人細路都愛
2 最愛曹格,🐑x3, sam哥

男爵府

引用:岩岩煲完最新果集, 見到曹格喊我覺得好感

原帖由 rebornarmy 於 14-08-10 發表
岩岩煲完最新果集, 見到曹格喊我覺得好感動ar
佢之前醉酒鬧事幾次,頭家都就黎散
後來應承永遠唔掂酒
同意,曹格真係成熟左好多!

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

果集扮豬講野,Joe真係好搞笑

男爵府

引用:不過阿sam+哥老婆唔想上鏡我反而好好奇?睇

原帖由 evitalcm 於 14-08-10 發表
不過阿sam 哥老婆唔想上鏡我反而好好奇?睇以前佢啲結婚相幾靚嫁bor. 多多媽咪個樣我覺得幾靚,唔知有冇人 ...
認同多多媽媽好清純少女味道,個女既面型同大眼似到亞媽十足十。

陸毅個樣都靚呀,唔明點解貝兒一點都遺傳唔到父母既樣貌

男爵府

引用:1喇,第二集啲爸爸早有準備,冇咁多驚喜鏡頭,

原帖由 babysuki23 於 14-08-09 發表
1喇,第二集啲爸爸早有準備,冇咁多驚喜鏡頭,同啲小朋友冇咁可愛...我好鐘意 Angela 父女

...
認同,第二季既爸爸明顯有備而來,一點都唔似新手爸爸,冇咁多蝦碌笑料睇。

懷念第一集王導既雞手鴨腳同田亮既潔癖&煮飯只用佐料

男爵府

第一季Angela 嘅童真好好笑,特別係見到田亮跌落水佢突然由喊變收聲個幕好好笑。仲有最初見到伯伯時佢離開屋企叫伯伯,你要好好的啊! 好可愛

你快樂,所以我快樂 !!!

別墅

鍾意1多啲

大宅

中意第二季。。joe好得意,好錫姐姐

子爵府

兩季都鍾意,有笑有淚

侯爵府

畀面勳章

各有各好, 第一季真係比到大家好多驚喜.,第二季難度高左, 觀衆有太多期望, 難得sam哥肯去, 首次全家亮相, 曹格的表現簡直意外中的意外, 令我對佢改觀.

二季都睇得好開心

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

中意1, 反而2有吳震宇吾想睇

寶寶就快出生了

首頁

尾頁

跳至