懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我一路睇開駱綺璦醫生,夾得好好,但因她不再接生,就轉咗睇陳帆醫生....
今次照long scan,因仁安診所冼世源醫生booking full 晒, 要安排去TST睇吳祟傑醫生,因本人不太熟識吳醫生,請問大家有冇多D吳醫生嘅資料?佢細心嗎? 請指教...

複式洋房

Sorry, 第一行打錯咗....駱綺霞先correct

大宅

原文章由 beatriceyung 於 08-1-15 10:53 發表
我一路睇開駱綺璦醫生,夾得好好,但因她不再接生,就轉咗睇陳帆醫生....
今次照long scan,因仁安診所冼世源醫生booking full 晒, 要安排去TST睇吳祟傑醫生,因本人不太熟識吳醫生,請問大家有冇多D吳醫生嘅資料?佢細心嗎 ...

吳醫生都幾好人的.都幾細心.
因為我係去佢到照4d的.個日我bb訓左佢都好有心機幫我照.
所以我覺得佢都幾好呀.

複式洋房

原文章由 beatriceyung 於 08-1-15 10:53 發表
今次照long scan,因仁安診所冼世源醫生booking full 晒, 要安排去TST睇吳祟傑醫生,因本人不太熟識吳醫生,請問大家有冇多D吳醫生嘅資料?佢細心嗎 ...

HE IS A NICE DOCTOR WOH...CALM AND PATIENT TOO.

大宅

我都係搵佢生架,都0k...你可以試下

伯爵府

畀面勳章

呢個好野黎架:mrgreen:

複式洋房

我想搵佢開刀生, 唔知好唔好.... 因為我好怕痛.

原文章由 zone 於 08-1-16 08:53 發表
呢個好野黎架:mrgreen:

複式洋房

我之前都係睇開駱綺霞, 佢真係好好! 吳醫生都ok,

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

幾細心, 唔急.

首頁

尾頁

跳至